Arrenca el 49è Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona

Arrenca el 49è Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona
¡Puntúame!

El 49è Festival de Jazz de Barcelona presenta tantes propostes i tan variades que “a mi no m’agrada el jazz” queda com una excusa de mal pagador. Abans que dir això, digueu que us fa mandra sortir de casa i que preferiu quedar-vos al sofà.

El 49è Festival de Jazz de Barcelona no només us ofereix música, molta, variada, triada i excel·lent… també us ofereix una exposició de fotografia i classes magistrals.

Els escenaris per als concerts estan escampats per tota la ciutat: Conservatori del Liceu, Luz de Gas, sala BARTS, Monvínic, Auditori del Fòrum, Palau de la Música, el Cafè del Conservatori del Liceu, Teatre Auditori de Sant Cugat, L’Auditori, Razzmatazz, Teatre Apolo, Harlem Jazz Club, Hotel Palace, Cotton House, Asador de Aranda, Gran Hotel Havana… de debò no en teniu cap que us caigui a la vora?

I intèrprets per triar i remenar: Diana Krall, Sai Trio, Chicuelo Monvínic Experiente, Aaron Goldberg Trio, Shai Maestro Trío, James Rhodes, Eliana Elias, Cyrille Aimée, The Waterboys, Trombone Shorty & Orleans Avenue, Barbara Hendricks Trio, Tota Blues Band, Lauren Henderson, The Ramblers, Reckless, Tonia Richardson, Jordi Solé Quartet… i molts, molts, moltíssims més que no cabrien en aquesta pàgina.

A més, el 49è Festival de Jazz es complementa amb un festival de música flamenca, que portarà també grans veus i intèrprets com Estrella Morente, Niño Josele, Antonio Lizana, Tomatito Sexteto, Rocío Marquez… i aneu sumant.

El 49è Festival de Jazz de Barcelona ens portarà una explosió de música que ho inundarà tot. L’organització ha muntat un festival molt gran, molt ambiciós, i de gran qualitat… “A mi no m’agrada el jazz” és una frase que haurem de desterrar del nostre vocabulari.

El 49è Festival de Jazz de Barcelona aconseguirà que a tothom li agradi el jazz, perquè tothom hi trobarà la seva música, el seu intèrpret, el seu racó.

Consulta aquí la programació completa d’aquest festival de Barcelona

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *