AMOR x AMOR, un concert benèfic inoblidable

AMOR x AMOR, un concert benèfic inoblidable
5 (100%) 2 votes

Ens encanten els concerts benèfics. Més si la causa que acull és tan urgent, punyent i necessària com la de la Fundació Aroa, i encara més si està fet per veus que desprenen amor a cada so que emeten.

L’equip del Teatre Onyric va acollir a la Fundació Aroa i el seu projecte Dones Acció, com a entitat a qui donar els diners del concert solidari AMOR x AMOR el passat dilluns 4 de febrer. La Fundació Aroa és una entitat sense ànim de lucre, de voluntariat i activisme professional, fundada l’any 2003 per un grup de professionals de la salut, l’educació i l’atenció social.

Dones Acció és el projecte d’un servei específic per a les dones que pateixen o han patit violències masclistes. El servei és d’atenció terapèutica i de creació d’un grup de suport psicosocial per preservar la seva pròpia salut emocional, física, mental i social.

Èxit rotund del concert AMOR X AMOR a Barcelona

El concepte dels concerts solidaris anomenats AMOR x AMOR van ser un èxit les seves dues primeres edicions, i aquesta tercera se l’hi suma com a èxit rotund. Això es deu a l’altíssim nivell dels i les cantants participants, el gran acompanyament dels músics, i la direcció, que va anar a càrrec d’Alicia Serrat, i va aportar el necessari perquè l’espectacle fos rodó.

La breu presentació introductòria va anar a càrrec de la mateixa Alicia Serrat, i de Neus Pociello la directora de la Fundació Aroa.

El concert el van concebre en forma de duets musicals de gairebé 40 artistes a escena. La majoria d’ells i elles amb unes veus precioses i amb molta tècnica vocal. Es confirma una vegada més després d’aquest concert el GRAN TALENT que tenim en aquest país i l’altíssim nivell de preparació dels artistes.

Cançons mítiques del cinema cantades sobre l’escenari

Es van poder escoltar temes de pel·lícules tan emblemàtiques com Notting Hill, Ha nacido una estrella, The gratest showman, Bohemian Rhapsody o Armageddon.

Quatre músics a escena dirigits per Dani Campos als teclats van donar música a les veus. Ells són Danko Compta a la bateria, Neirak a les guitarres i Ramon Regada al baix.

Les meravelloses veus van ser de Sergi Albert, Àfrica Alonso, Daniel Anglès, Víctor Arbelo, Roger Berruezo, Júlia Bonjoch, Oriol Burés, Mariona Castillo, Georgina Dagas, Xavi Duch, Uri Garrell, Eloi Gómez, Jordi Grifell, Anna Herebia, Ivan Herzog, Mikel Herzog, Raquel Jezequel, Júlia Jové, Anna Lagares, Georgina Llauradó, Núria Llausí, Mónica Macfer, Edgar Martínez, Joan Masdeu, Virginia Martínez, Clara Moraleda, Elisabet Molet, Xavi Navarro, Patrícia Paisal, Sylvia Parejo, Marc Pociello, Joana Rosselló, Mone Teruel, Marta Trujillo, Anna Valldeneu, Joan Vázquez i Marc Vilavella.

Va ser una nit inoblidable en molts sentits, i només puc felicitar a tots els i les participants per la iniciativa, el treball i el talent!

A per la quarta edició!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *