El Ballet de Moscú presenta “El lago de los cisnes” i “Giselle” aquest agost a Barcelona

Torna el Ballet de Moscú a Barcelona. Torna i sembla que ja sigui una tradició que aquesta companyia de ballet ens visiti per delectar-nos amb les seves interpretacions.

El Ballet de Moscú és el projecte de Timur Fayziev, un ballarí prestigiós que el va fundar al 1989. La qualitat dels ballarins de la companyia aviat va ser reconeguda internacionalment i, al 1991, va ser l’únic ballet que va Rudolf Nureyev va convidar per a la seva gira per Anglaterra, Suècia i Noruega. El que havia començat com una petita companyia, s’estava convertint en un referent mundial. 24 anys després de la seva fundació, continuen difonent la seva passió pel ballet, per la qualitat, per la professionalitat i compromís.

Al Tívoli, el Ballet de Moscú, ens presentarà Giselle, ballet de dos actes, amb música d’Adolphe Adam, coreografia de Jules Perrot i Jean Coralli i llibret de Théophile Gautier i Jules-Henri Vernoy, basat en l’obra De l’Allemagne (1835) d’Heinrich Heine. Un ballet per a lluïment de la ballarina que interpreta el personatge de Giselle; i el Llac dels Cignes, amb música de Piotr Illich Txaikowski. Ballet en quatre actes que li van encarregar el Bolshoi. Va ser el primer ballet que va compondre.

ballet-de-moscu-barcelona

La Companyia del Ballet de Moscú, amb la seva professionalitat i la seva qualitat interpretativa, aconsegueix fer arribar l’emotivitat dels ballets al públic. Una tècnica molt depurada i un treball intens fan que el ballet sigui gràcil, harmoniós i fluid.

El Ballet de Moscú torna a Barcelona i esperem que continuï venint, i que ja sigui una tradició arrelada que vinguin cada mes de juliol a presentar-nos el seu treball tan intens i tan meravellós.

espectaculos barcelona

Te interesará:

Ja coneixem la nova temporada de El Maldà! El Maldà és un teatre petit. Però només és petit pel que fa a l’espai. Perquè, pel que fa a les iniciatives, produccions, idees, talent... és enorme. ...
Crítica: Carícies Nota: 8 sobre 10 Un grup de joves, La Jove Cia. Plató de Cinema, han muntat Carícies de Sergi Belbel. Una obra que no és fàcil de dur a escena, perquè...
Crítica: Flor de nit, El cabaret Nota: 9 sobre 10 Flor de Nit, un musical de Dagoll Dagom, se reinventa y se convierte en un musical de pequeño formato, ambientado en un cabaret atemp...

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *