C4TRIO

El grup de música veneçolà C4 Trio va oferir un concert dijous passat al Centre Artesà Tradicionàrius de Gràcia. Un grup amb una llarga trajectòria i que van ser guanyadors d’un grammy llatí a l’any 2013. Un concert on el seu protagonista era l’instrument tradicional del país: el Cuatro (una guitarra petita i amb molt de joc)

El conjunt estava format per tres músics que tocaven el Cuatro i un baixista acompanyant. Un estil basat entre l’estil més tradicional de la música del país i el jazz. Una proposta molt innovadora i sorprenent, que va deixar la boca oberta a molts dels qui érem al públic.

C4 Trio van oferir un espectacular concert a Barcelona

El repertori del concert, basat en el seu últim treball “Vertigen”, va ser molt inspirador. La majoria dels temes tenien títols poètics i amb significats molt propers a aquesta banda. El grup també va comptar amb dues col·laboracions d’una cantant i un percussionista d’alt prestigi, que també van impressionar molt.

El concert, va ser acompanyat d’unes projeccions amb fotografies relacionades amb les cançons molt interessants. Pel que fa als músics, apuntar que tocaven amb un sentiment i un gaudi excepcionals poc vists abans. El seu domini de l’instrument era únic i virtuós.

Els solos que ens van oferir estaven molt ben treballats i demostraven tota mena de recursos basats en la improvisació i la fusió de diferents estils.

En definitiva, una proposta molt inspiradora i sorprenent pels amants de la música i de les cultures. Molt recomanable d’escoltar pels qui no els coneixen i els agradaria descobrir nous sons.

Te interesará:

Danny Elfman en Barcelona Asistimos a uno de los conciertos más esperados del año en el Auditorio de Barcelona, el Concierto de Bandas sonoras del compositor Danny Elfman que d...
SHUARMA 26 NOVEMBRE – Vetllada acústica al P... Una banderola que penja d'un fanal al carrer Balmes em fa dubtar. Anuncia el concert de Shuarma, el pròxim 26 de novembre dins del cicle de co...
Anthus presenta “Caleidoscòpic” a Luz de Gas El músic sicilià Anthus presentarà el seu nou treball “Caleidoscòpic” el proper divendres 20 de gener a Luz de Gas. El seu tercer treball d’estudi és ...

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *