Cala Vento vuelve con «Fruto panorama», ¡ESTE JUEVES EN BE GOOD!

Cala Vento vuelve con «Fruto panorama», ¡ESTE JUEVES EN BE GOOD!
¡Puntúame!
No importa qué quieras primero, lo que quieras te lo daré, todo lo que tengo ahora y lo que tendré.
Aquesta és una de les moltes frases que ens canten Cala Vento; senzilles i reals, directes i intenses com ells.  FRUTO PANORAMA és el nom del segon LP d’aquest duet català, que tal com ells mateixos expliquen «ens parla de les coses que han passat gràcies a la publicació del primer».
Joan Delgado i Aleix Turon, guitarra i bateria, són d’aquí, de l’Empordà i els seus sons ens porten aires frescos. Dins d’un format de banda força peculiar, només dos components, aconsegueixen ser diferents i donar la nota literalment oferint-nos un pop rock alternatiu que pot semlar molt bàsic d’entrada, però que és brutalment ric i enèrgic, a la vegada que  despullat, emotiu i fins i tot poètic.
Vibrants, esplèndids i molt molt joves, arriben de la mà d‘Eric Fuentes i sota el segell discogràfic BCore i ens demostren que la sorpresa que ens vam endur amb el seu primer treball no va ser casual ni va tenir res a veure amb aquella sort del principiant. Cala Vento s’han convertit en un duet estable i molt potent dins del panorama musical espanyol i ens porten un excelentíssim disc format d’onze cançons que ens remou i ens emociona; altíssima qualitat musical per la nit d’aquest dijous, al Be Good. 
A la Sala Be Good
Dijous 6 d’abril a les 21 h
Preu entrada: 6 €

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *