Arriba el CATBASUR 2019: Festival de Teatro unipersonal – La Badabadoc

Arriba el CATBASUR 2019: Festival de Teatro unipersonal – La Badabadoc
5 (100%) 1 vote

La Sala La Badabadoc celebra el seu cinquè aniversari. I no se’ls ha acudit res millor que organitzar un Festival de Teatre Unipersonal. Un festival que lliga Barcelona amb Argentina, la sala La Badabadoc amb la Sala Moscú Teatro de Buenos Aires.

Primera edició de CATBASUR 2019 a La Badabadoc

Després d’una llarga i difícil selecció, les obres que competiran pel premi són Mirta en Espera, El Asesino Imprevisto, Migrante i Cándida. Les obres es representaran les dues primeres setmanes de desembre.

Com que, a més d’un jurat, hi haurà premi del públic, us animem a anar a veure-les totes i votar. El premi del públic serà la programació de l’obra guanyadora durant la temporada 2020-2021.

Consulta aquí la programació de CATBASUR 2019

Espectáculos BCN forma part del jurat de CATBASUR 2019

El jurat el formen Cecilia Santos, productora i programadora de Moscú Teatro; Ivan F. Mula, de Teatre Barcelona; Fernando Solla, d’En Platea; Elisa Díez, de Recomana; Carme Canet, d’Entrecaixes-Icat FM; Paco Azorín, director d’escena i escenògraf… i Nicolás Larruy, d’EspectáculosBCN. És tot un honor que hagin comptat amb nosaltres per participar en aquest projecte que comença i que tindrà un gran recorregut.

El jurat no ho tindrà fàcil, perquè el premi és impressionant: una residència teatral i programació a la Sala Moscú Teatro de Buenos Aires, a més de tallers, conferències i sortides teatrals. Una forma molt efectiva per donar a conèixer el teatre català fora de les nostres fronteres.

Teatre argentí complementa el CATBASUR

El festival es completa amb teatre argentí: Para mi sos hermosa i El amante de los Caballos. Dues obres que han rebut molts premis i que ara tenim l’oportunitat de gaudir a casa nostra.

Però com que el festival vol ser molt més que teatre representat, s’ha organitzat una taula rodona internacional, “Creadores”; una lectura dramatitzada, “Ciudad Cualquiera”; i dos tallers:  El texto del cuerpo, i El texto del Cuerpo, impartits per Paula Ranserbert i Marcelo Nacci.

CATBASUR és un festival que engloba el teatre en moltes de les seves formes i va més enllà de l’escena. Un nou festival que ha nascut a Barcelona per donar visibilitat al teatre unipersonal. Un nou festival que trenca fronteres. Un nou festival que ens dóna a conèixer fora de casa i ens porta teatre de fora perquè el coneguem.

CATBASUR és un festival que cal seguir de prop. Un animem a què en formeu part: veniu a veure tots els muntatges i feu de jurat popular… el vostre vot és important. La vostra veu és important.


Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *