Descobreix la nova temporada del Life Victòria

Descobreix la nova temporada del Life Victòria
5 (100%) 1 vote

Els amants del Lied tenen una temporada per endavant que els meravellarà. La Fundació Victòria ha presentat el proper Lied Festival… i és un festival per no perdre’s ni una actuació perquè totes, totes! són esplèndides.

Un festival dedicat a Alejandro, el fill de Victoria de los Ángeles… i també a les dones, que tenen una gran presència en tota la programació ja sigui com a intèrprets, autores, homenatges a altres intèrprets…

Programació del Life Victòria 2019

Enguany tornarem a gaudir de les veus de Benjamin Appl, Mireia Tarragó, Irene Theorin, Frederica von Stade (que ve expressament per oferir aquest recital)… i del piano de Malcolm Martineau, Albert Guinovart… Només per això, el festival ja ens obre la gana…

Però és que hi ha mot més: Louise Adler i Stef van Herten, Soledad Cardoso, Ketevan Kemoklidze, Martin Hässler… són algunes de les veus que es podran escoltar, acompanyades per Susana Klovsky, Ricardo Estrada, Julius Drake… la selecció de músics que acompanyen les veus ens fa pensar que es mereixen un concert a part.

Tot i que el Lied és el centre del festival, aquesta temporada també ens ofereixen La Voix humaine, òpera de Francis Poulenc en format concert, una iniciativa molt engrescadora que ja frisem per gaudir.

Els festival amplia l’espai i, a més del Recinte Modernista de Sant Pau, ara també ofereix concerts al Palau de la Música, el Gran Teatre del Liceu, L’Auditori, La Pedrera, l’Espai EsKlandestino, Jorquera Pianos i Utopia 126.

El Festival també farà Recitals Aperitiu, Jams de Lied, Tast de Lied, conferències…

A més, perquè tothom pugui tenir accés al Festival, i el preu no sigui un problema, tenen un gran ventall d’abonaments i preus especials per als joves. Han pensat en tot i en tothom.

El festival passa a durar tres mesos. Tres mesos intensos plens de molt bona música… i, tot i això, segur que se’ns fa curt. Perquè una programació com la del LIFE FESTIVAL VICTORIA DE LOS ÁNGELES sempre ens deixa tan bon regust, que sempre en volem més.

Agafeu les agendes i comenceu a reservar dates: el proper Life Victoria és per gaudir-lo sencer, del primer al darrer concert!!


Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *