EVA amb T de Teatre y dirigida per Julio Manrique, ¡una de les imprescindibles del GREC 2017!

Dins el marc del Grec 2017 ens trobem amb una proposta molt interessant: EVA amb T de Teatre, una peça dirigida per Julio Manrique i que rendeix homenatge a la pròpia companyia que, aquest any, fa 25 anys.

Del 30 de juny al 6 d’agost podrem veure l’obra de teatre EVA, una comèdia dramàtica on es reflexiona sobre el dolor que patim a la vida mitjançant quatre històries que es creuen d’unes ex-companyes que anaven juntes a classe.

EVA (Escala Visual Analògica del Dolor) es tracta d’una comèdia que es podrà veure al Teatre Romea a partir de finals de juny i està escrita per Marc Artigau, Cristina Genebat i Julio Manrique. Sobre l’escenari gaudirem de l’actuació de Rosa Gàmiz, Carolina Morro, Marta Pérez, Carme Pla, Albert Ribalta, Jordi Rico i Àgata Roca.

Sinopsis de EVA, T de Teatre

Aquesta obra de teatre ens convida a que reflexionem sobre les diferents maneres de patir dolor.Un sentiment que, a vegades, també té una mica de poesia i que, a més a més, ens acompanya en la majoria d’etapes de la nostra vida.

EVA és una història que ens presenta a quatre ex-companyes de classe (una actriu, una anestesista, una mare soltera i una agent d’inmobiliària) que es retroben i ens narren les seves vides plenes de moments de dolor, patiment i desesperança. Tot això, però, amb una perspectiva còmica i satírica perque, al cap i a la fi, a la vida hi ha dolor i tampoc s’hi ha de fer un drama de tot això.

25 anys de T de Teatre

Amb l’obra de teatre EVA les integrants de T de Teatre celebren els 25 anys de la seva trajectòria com a companyia i, per celebrar-ho, presentaran aquest muntatge dins el Festival Grec 2017 on es reflexiona sobre el dolor que pateixen moltes dones al llarg de la vida.

Julio Manrique s’encarregarà de dirigir EVA, una peça en la que ell també hi ha participat en el guió juntament amb Marc Antigau i Cristina Genebat.

espectaculos barcelona

 

 

Elia Tabuenca

Filóloga hispánica y periodista digital. Apasionada del mundo del teatro y directora de la cía LetrasConVoz

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *