EVA amb T de Teatre i dirigida per Julio Manrique, ¡una de les imprescindibles!

EVA amb T de Teatre i dirigida per Julio Manrique, ¡una de les imprescindibles!
5 (100%) 2 votes

Aquesta temporada ens trobem que al Teatre Romea torna una de les obres que més van triomfar al Grec del 2017. Es tracta d’una proposta molt interessant: EVA amb T de Teatre, una peça dirigida per Julio Manrique i que rendeix homenatge a la pròpia companyia que, aquest any, fa 25 anys.

L’obra de teatre EVA és una comèdia dramàtica on es reflexiona sobre el dolor que patim a la vida mitjançant quatre històries que es creuen d’unes ex-companyes que anaven juntes a classe.

EVA (Escala Visual Analògica del Dolor) es tracta d’una comèdia que es podrà veure al Teatre Romea a partir de finals de setembre i està escrita per Marc Artigau, Cristina Genebat i Julio Manrique. Sobre l’escenari gaudirem de l’actuació de Rosa Gàmiz, Carolina Morro, Marta Pérez, Carme Pla, Albert Ribalta, Jordi Rico i Àgata Roca.

Sinopsis de EVA, T de Teatre

Aquesta obra de teatre ens convida a que reflexionem sobre les diferents maneres de patir dolor.Un sentiment que, a vegades, també té una mica de poesia i que, a més a més, ens acompanya en la majoria d’etapes de la nostra vida.

EVA és una història que ens presenta a quatre ex-companyes de classe (una actriu, una anestesista, una mare soltera i una agent d’inmobiliària) que es retroben i ens narren les seves vides plenes de moments de dolor, patiment i desesperança. Tot això, però, amb una perspectiva còmica i satírica perque, al cap i a la fi, a la vida hi ha dolor i tampoc s’hi ha de fer un drama de tot això.

25 anys de T de Teatre

Amb l’obra de teatre EVA les integrants de T de Teatre celebren els 25 anys de la seva trajectòria com a companyia i, per celebrar-ho, van presentar aquest muntatge dins el Festival Grec 2017 i, ara, tornen a Barcelona per iniciar la nova temporada 2018/19.

Julio Manrique s’encarregarà de dirigir EVA, una peça en la que ell també hi ha participat en el guió juntament amb Marc Antigau i Cristina Genebat.


 

Elia Tabuenca

Filóloga hispánica y periodista digital. Apasionada del mundo del teatro y fundadora de espectáculosBCN y la productora teatral Laberinto Producciones

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *