Crítica: Miss Tuppersex – Un monòleg per a HETEROCURIOSOS

Nota: 9 sobre 10

Miss Tuppersex és un monòleg molt seriós. Tan seriós que la gent plorava de riure. Perquè, de vegades, l’humor és la manera més adequada de tractar temes molt seriosos. I Miss Tuppersex ho broda.

Un preàmbul que ja promet una vetllada hilarant, però que podria encapçalar moltes conferències mèdiques, obre un espectacle que no decau en cap moment. Les bromes són contínues, el bon humor impregna l’aire.

Miss Tuppersex, un monòleg que parla de la sexualitat de forma oberta i desinhibida

Un monòleg que parla de la sexualitat sense inhibicions. Ens hi trobarem de tot. Però, sobre tot, ens hi trobem ganes de saber-ne més.

Yo soy heterocuriosa.

La Pilar Ordóñez, Miss Tuppersex, ens anima a preguntar, a explorar, a descobrir, a anar més enllà del que ens han explicat. I ens aclareix que ens han explicat molt poc i que som nosaltres els que hem de tenir la curiositat de buscar més informació, de ser més atrevits, de deixar-nos de frases fetes.

Un monòleg per riure i per aprendre

Miss Tuppersex, al Club Comedia, és un monòleg que, a més de fer-nos passar una estona rient com a bojos, és molt instructiu. Si no fos que estem rient tota l’estona, seria per anar-hi amb llibreta i llapis i prendre apunts.

Un escenari amb un racó “seriós” i una calaixera plena de joguines per descobrir és tot el que necessita Pilar Ordóñez, vestida d’arc de Sant Martí, per fer una conferència – monòleg que no oblidarem en molt de temps i que fa pensar en el que estem fent… i, sobre tot, que ens anima a ser HETEROCURIOSOS.


Un comentario:

  1. olga calzado gonzalez

    Un monólogo muy interesante…..de hecho yo repito para verlo…..es un humor trabajado de forma muy inteligente…..la interacción de Pilar es fantástica con los espectadores…..

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *