Crítica: Music has not limits

Music has not limits  és un viatge musical. Un recorregut per tots els estils musicals començant per l’operístic i passant pel pop, rock, house, gospel, jazz, etc…

Un espectacle de la companyia de Music Has No Limits. Una companyia formada per grans professionals de la música i coneguda arreu del món, que ha actuat a ciutats com Nova York, Miami, Mèxic o Milà. Aquesta, ha creat un gran espectacle musical de versions dels grans hits de la història musical i dels artistes més coneguts del moment (Bruno Mars, Michael Jackson, Lady Gaga, Puccini, etc). Tot això, acompanyat d’uns efectes de llum, d’escenari i de so espectaculars.

Music Has No Limits, és un espectacle fresc, innovador que des del primer moment crea sorpresa i expectativa. Té un començament molt potent i fa que l’espectador s’hi enganxi molt fàcilment. Les cançons conviden a ballar ràpidamemt davant de la butaca. Cal dir que el fil de l’espectacle, està molt ben creat, ja que és bastant variat, i està distribuit amb blocs de cançons enllaçades més animades i altres de més tranquiles. La “playlist de tu vida”, són els hits musicals més coneguts de la història musical que MHNL ha adaptat de manera original, amb la barreja d’instruments i sons clàssics i moderns.

Els instruments i les veus en directe són impressionants. Tenen una qualitat de so molt bona dins l’espectacle, i a més, es nota que els artistes de l’espectacle són grans músics i DJ’S. Els instruments que apareixen dins l’espectacle són: la guitarra elèctrica, el baix, la bateria, un piano de cua, un violí elètric i un chelo elèctric i un saxo. A més a més, hi ha tres cantants (clàssica i dues modernes) molt sorprenents i amb gran domini de la veu.

Les adaptacions de les cançons són molt originals i donen molta importància al ritme i la sorpresa sonora. Un espectacle molt recomanable, que arrassa allà on va i que provoca gran sorpresa, molta festa i diversió.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *