Orquesta Plateria – Grec 2016

Al 1974 es va crear una orquestra per celebrar la festa de Cap d’Any a la Sala Zeleste. Era una formació que havia d’actuar aquella nit i prou. La idea era fer una orquestra efímera. Però la seva actuació va tenir tant d’èxit que de seguida va començar a rebre sol·licituds per actuar en més llocs. El que havia de ser una actuació d’una nit va acabar en nits i més nits de música que arriben fins avui.

Un públic molt heterogeni balla amb l’Orquesta Plateria. Entre la gent que segueix aquesta formació hi ha gent que va gaudir de la primera actuació a la Sala Zeleste, i gent jove que ha descobert una forma de fer música de festa major amb molta qualitat i energia.

Ara, dins el marc del Grec 2016, l’Orquesta Plateria oferirà un concert a Barcelona el 30 de juny a les 20.30h, concretament, a la Plaça Margarida Xirgu que és completament gratuït i que farà ballar a tothom!

Consulta aquí l’agenda de concerts a Barcelona

Una orquesta pensada per a que tothom gaudeixi de la música

La Orquesta Plateria té la màgia que aconsegueix que gent de totes les edats, de tots els racons, balli amb la seva música. Amb l’Orquesta Plateria només hi ha música i ballaruga.

grec 2016

Les seves cançons, recull dels anys 50, dels 60 i dels 70 amb alguns afegits més nous arriben a tothom. Els seus arranjaments fan que els peus es moguin i el ball no pari.

Ligia Elena, Me voy pal pueblo, Mambo, Se va el caimán, Tu vuo’ fa’ l’americano… cançons amb les que tots hem crescut i formen part ja de la nostra memòria. Potser no recordarem les versions originals… però segur que recordem com les interpreta l’Orquesta Plateria.

L’Orquesta Plateria és un fenòmen musical que ha traspassat els anys i sempre és vigent i actual. I aquest any podrem gaudir de la seva música dins del marc del festiva del Grec 2016. Una oportunitat per posar-nos sabates còmodes i ballar sense parar.

Que comenci la festa!

Te interesará:

Los contundentes versos de Kate Tempest llegan a B... La joven rapera y poetisa británica Kate Tempest vuelve a Barcelona el martes 8 de Noviembre para presentar en la Sala Apolo de Barcelona  las cancion...
God Is An Astronaut el viernes 4 de noviembre en B... Los irlandeses God Is An Astronaut aterrizan este viernes en la Sapa Apolo de Barcelona y lo hacen por la puerta grande, como cabezas de cartel de la ...
Missa Bernstein L'Auditori ha presentat aquest cap de setmana com a concert de cloenda la Missa de Bernstein. L'OBC dirigida per Clark Rundell ha estat l'encarregada ...

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *