Presentació de la 30a temporada de FOCUS

Focus presenta una temporada que té de tot i força. Els teatres del grup, Romea, Condal, Goya i Villarroel ofereixen una cartellera ben variada on tothom hi trobarà un espectacle al seu gust.

Èxits recents, com Caiguts del Cel o El Preu, tornen a la cartellera, per tornar a omplir a sala. Així com Broken Heart History i Sòcrates. I una nova aventura de Gerónimo Stilton, un regal per als més petits.

Una temporada de teatre plena d’opcions per a tots els públics

Grans actors i actrius tornaran a trepitjar els escenaris. Al Goya s’estrenen amb Héctor Alterio, a El Padre. A La Villarroel, Emma Vilarasau serà La Mare. I encara que els títols es complementen, les històries que ens explicaran a cadascuna són ben diferents.

Tornarem a trobar Shakespeare, amb una adaptació d’Othelo que no deixarà ningú indiferent. I també trobarem Txèkhov, en una adaptació de Les Tres Germanes que ens farà riure i pensar. La guerra, el conflicte i les decisions que prenem se’ns explicarà a La Treva.

focus-nueva-temporada

La comèdia ens arriba amb Avui no sopem. I les T de Teatre ens porten E.V.A., un muntatge que ens parla sobre el dolor però, ja ens avisen, no patiu: farà riure. Art, de Yasmina Reza, estarà al teatre Goya per fer-nos reflexionar sobre l’amistat.

Jordi Banacolocha, Emma Vilarasau, Anna Barrachina, Mima Riera, David Selvas, Josep M. Pou, Mario Gas, Clara Segura, Ramon Madaula, Pepo Blasco, Patrícia Mendoza, Victòria Pagès, Albert Triola, Abel Folk, Pep Planas… i molts més actors i actrius, grans professionals que deixaran el llistó molt alt, com sempre. La qualitat, la professionalitat, el talent brillaran durant tota la temporada.

Aquesta temporada no serà difícil triar una obra de teatre: les voldrem veure totes!

Te interesará:

Crítica: En veu baixa Nota: 6.5 sobre 10 Un pub. Un televisor on es pot veure el partit del mundial de futbol Polònia – Irlanda del Nord. El propietari del bar, en Robert, ...
“Al Baile”, nos transmite el deseo de explorar en ... Nota: 9 sobre 10 Sobre el escenario del Mercat de les Flors de Barcelona, aparecen tres bailarines, vestidos con traje de color rosa, y comienza “Al B...
Crítica: La desaparició de Wendy Nota: 7 sobre 10 Oriol Broggi se encarga de dirigir la obra "La desaparició de Wendy" de Josep Maria Benet i Jornet en un montaje original, divertido ...

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *