“El Sevilla” es vesteix de Sòcrates – Única actuació al Barts el 7 de gener!

Ens sorprèn, a la majoria, llegir a les banderoles del carrer que “El Sevilla” fa un monòleg, però sí, “El Sevilla” parla, a part de cantar… i segons sembla parla molt bé!

Conegut per ser la veu solista i líder del grup de rock (còmic) Mojinos Escozíos, Miguel Ángel Rodríguez Jiménez es posa ara la túnica de Sòcrates i ens presenta “Reflexiones del hombre lengua”, un espectacle únic com ell, que ha rodat per més de 80 sales teatrals i que es desenvolupa entorn de la Maièutica del filòsof grec i d’altres teories coetànies.

Aquest prolífic artista, que a més a més de cantant és humorista, actor i escriptor, ens presenta aquest peculiar show que, si fem cas de les llengües que ja en parlen, és imperdible i molt autèntic.

El mateix Miguel Ángel Rodríguez, que es confessa fan de Sòcrates, bromeja comentant haver rebut millors crítiques amb aquest espectacle que en 20 anys de carrera amb “Els Mojinos”.

Els titulars ens anuncien un espectacle “elegantment obscè, educadament maleducat i sàviament pornogràfic”; nosaltres no ens el perdrem, de ben segur que el gaudirem i molt!

No us ho penseu gaire, que farà únicament una funció!

  • SALA BARTS
  • “REFLEXIONES DE UN HOMBRE LENGUA”
  • Dissabte 7 de gener a les 21.30 h
  • Preu: 20 €

espectaculos barcelona

Te interesará:

Crítica: M.A.R.I.L.U.L.A. Nota:8,5 sobre 10 La Sala Muntaner presenta M.a.r.i.l.u.l.a, una reflexió trascendental sobre la vida d'una dona de 37 anys en crisi, que es planteja ...
Crítica: Per un sí o per un no Nota: 8 sobre 10 Els estudiosos de la semiòtica, de la comunicació, estarien contents amb una obra com aquesta. Una obra de teatre on el que es diu és...
Cristian Duarte en The hot one hundred choreograph... Nota 9 sobre 10 Un escenario vacío, es todo lo que necesita el bailarín Cristian Duarte, para ofrecernos un concierto de movimientos, que van desde el...

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *