1714 Crònica d’un setge – Jove Teatre Regina

Nuestra opinión

La companyia Jove Teatre Regina ens proposa un viatge històric al nostre passat que, últimament, està tenint tanta força en el present. Un viatge a l’any 1714 quan la ciutat de Barcelona va caure davant de Felip V. Un viatge en forma de musical que pretén recordar-nos què va succeïr, quines conseqüències van venir després i, d’aquesta manera, intentar que poguem interpretar el present amb una mica més de proximitat històrica.

1714 crònica d’un setge és un musical dirigit per Gerard Nicasi i Maria Agustina Solé que estarà al Teatre Regina fins el 10 de novembre.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=3vwZWkDMrsc&w=420&h=315]

1714 crònica d’un setge és un musical dramàtic molt proper, que se situa a la matinada de l’11 de setembre, amb la caiguda de la ciutat de Barcelona enfront l’atac de les tropes de Felip V ara fa 300 anys. A través dels personatges viurem des de les barricades defensores l’espera de les tropes invasores. 8 històries, 8 relats, 8 visions, que repassaran el llarg setge a la ciutat i les circumstàncies que els van portar a aquesta situació límit.

Entrades per a 1714 Crònica d’un setge

espectaculosBCN

Elia Tabuenca

Elia Tabuenca, filóloga hispánica y periodista digital especializada en cultura y viajes. Lleva más de 8 años dedicada al sector y es una apasionada del teatro, de la literatura, de la música y de los viajes por todo el mundo. Ver mi Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *