Crítica: ABBA Live TV – You are the Dancing Queeeeeen…..

Crítica: ABBA Live TV - You are the Dancing Queeeeeen.....

Els fans d’ABBA no es poden perdre aquest espectacle. Tot és ABBA. Un espectacle dissenyat amb molta cura per a què, des del moment en què s’entra al teatre, l’experiència sigui vibrant i plena d’energia.

El públic ens trobem una regidora, un maquillador, una diva, un presentador… que ens reben, que ens donen conversa, que ens expliquen on som…

ABBA Live TV, un espectacle que ens sitúa a un plató de televisió

I un cop comença el programa, el ritme és frenètic i ja no s’atura en cap moment. El presentador, la regidora, la diva i el maquillador es reconverteixen en cantants (Irán Alegría, Irene Alman, Carlos Benito i Claudia Molina). Amb veus molt ben coordinades fan un repàs a les cançons més mítiques del grup. Canten els temes originals en anglès o la seva versió en castellà.

Per si no hi ha prou energia damunt de l’escenari, cantants i ballarins (Zaira Buitrón, Sara Salaberry i Baem Tomás)  l’omplen amb coreografies vibrants.

Però no s’acaba tot aquí, perquè un espectacle com aquest, a més, té la música en directe. I els quatre músics també interactuen amb la resta del repertori. (José Pardial, Jorge Ahijado, Micky Martínez y Sergio González)

El moviment de gent, de ball, de vestuari… ens acaba recordant els programes dels anys 80, on tot era frenètic, brillant, un batibull…

Però tampoc no s’acaba aquí. Perquè la música no es queda a l’escenari i ens fan participar del show. Cal venir preparat i saber les cançons. No patiu, a ballar, ja us n’ensenyen ells!

ABBA Live TV és un show amb totes les lletres. Un show per gaudir. Per ballar. Per cantar.


Crítica: ABBA Live TV - You are the Dancing Queeeeeen.....

Nicolas Larruy

El teatre m’agrada des de què tinc memòria. De ben petita ja anava a veure el Cicle de Teatre per a Nens i Nenes de Cavall Fort, al Romea… i ja no he deixat de gaudir del teatre. Per a mi, el teatre és salut, és felicitat… és vida! Actualment, a més de col·laborar a Espectáculos BCN, i de dedicar temps al teatre amateur, faig de jurat a la Mostra de Teatre del Raval i al Concurs de Teatre del Foment Martinenc; també col·laboro a Ràdio Montornés. El meu Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *