Crítica: Adam i Eva, el musical

Nota: 7 sobre 10

El musical Adam i Eva s’ha representat a la Nau Ivanow els dies 3, 4 i 5 de Març. Un musical escrit per Ben Hales i estrenat a l’Edimburgh Festival Fringe i que ara l’han portat a Barcelona traduït i dirigit, Silvia Sanfeliu i Adrià Bravo.

Adam i Eva explica la història bíblica sobre la creació del món i de «les persones» en un to molt desenfadat de comèdia i riure constant. Les situacions basades en la història bíblica s’expliquen tal com ho diu a la bíblia però des d’un altre punt de vista més actual i divertit.

Pel que fa als personatges, n’apareixen cinc, Adam i Eva, l’Arcàngel Oliver, Llucifer i l’Arbre/Caribú. L’arcàngel Oliver i Llucifer són qui posen la comicitat constant a la història, ja que intenten ajudar a Adam i Eva a través d’un to molt col·loquial i bromista. Adam i Eva en canvi, són molt innocents i més ingenus.

Els actors estan bastant encertats en els seus papers, en especial a destacar interpretativament els dos àngels que aporten la comicitat constant a l’espectacle. A més, musicalment, els temes musicals que canten estan molt ben interpretats i cantats: Jordi Farrés i Àlex Marteen. Adam i Eva (Jaume Ortanobas i Silvia Blavia).

En canvi, en alguns moments estan una mica fluixos de projecció de veu parlada i a vegades també cantada. L’arbre, Mireia Vallès sorprèn molt per les seves expressions facials tan divertides al parlar amb Eva.

La música de l’espectacle és en directe i la duu a terme el pianista/guitarrista de l’espectacle Adrià Bravo i en alguns moments també l’actor que interpreta el personatge d’Arcàngel Oliver. És fresca, molt àgil i està ben integrada a l’obra.

Adam i Eva és un musical divertit, fresc, diferent, molt entretingut i molt recomanable de veure.

Janna Ayesa

Janna Ayesa es actriz de teatro musical de Barcelona. Experta en el mundo de los musicales, colabora con Espectáculos BCN acudiendo a obras de teatro musicales y comedias.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.