Al Sud del Paral·lel. Un viatge per la trajectòria teatral de Carlos Gramaje

A la sala de dalt del Teatre Barts, en un escenari petit i envoltat de poques cadires, el passat diumenge 15 d’Abril va tenir lloc el concert-homenatge a l’actor Carlos Gramaje.

Un concert-musical dirigit pel mateix actor, amb un argument que feia un repàs de la seva trajectòria, a través de totes les cançons que Gramaje ha cantat en els diversos musicals que ha fet amb la Companyia Dagoll Dagom des de fa 20 anys.(Musicals com Mar i Cel, Poe, Flor de Nit, Boscos Endins, Aloma…)

Al Sud del Paral·lel, un concert-musical a la sala BARTS

L’argument d’aquest petit musical era el següent: Una fan de’n Carlos, Lu Fabrés, fa 20 anys li demana a Carlos Gramaje que canti amb ella en un espectacle amb les cançons dels musicals més coneguts que ha fet Gramaje.

Ara, han passat 20 anys i ella s’ha fet actriu de musicals i li recorda que han de cantar. Però d’entrada en Carlos té por de tornar a fer els seus personatges perquè diu que el poseeixen i l’esgoten. Tots dos junts hauran de resoldre aquest contratemps.

Un actor amb moltes facetes i una actriu amb un potencial que no deixa de sorprendre

Carlos Gramaje i Lu Fabrés tenen un gran talent com a actors de musicals. Lu Fabrés destaca per la seva potència de veu i la seva energia sobre l’escenari. Tots dos són actors molt coneguts en el món del musical.

Humor, Enginy i molt talent sobre l’escenari. Dins de l’espectacle, s’anaven projectant en una pantalla, fragments dels diversos musicals que ha fet Carlos Gramaje. Un recurs molt interessant, ja que dóna un aire molt especial al concert.

En definitiva, Al Sud del Paral·lel va ser un concert molt emotiu amb grans actors i directors de l’escena catalana de públic i tot i que hi van haver problemes tècnics, va tenir molt bon resultat.


Janna Ayesa

Janna Ayesa es actriz de teatro musical de Barcelona. Experta en el mundo de los musicales, colabora con Espectáculos BCN acudiendo a obras de teatro musicales y comedias.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *