AÜC de Les Impunxibles i Carla Rovira al GREC 2017

Dins el Grec 2017 podrem veure la peça AÜC de Les Impunxibles i Carla Rovira a La Seca Espai Brossa. Es tracta d’una obra on la dansa, el tex, les accions i la música en directe serveixen com a eines per a la creació d’un espectacle on s’explora les diferents cares que té un tema tan greu i (per desgràcia) tan habitual com és la violència sexual.

 

AÜC, una obra que explora la violència sexual mitjançant l’art

El Grec 2017 acull AÜC, una peça que ens presenta a diferents personatges: per una banda tenim a la psicòloga, per una altra a una supervivent de violència sexual, per l’altra a una ballarina, una productora, una performer i una música. Totes elles són dones feministes que decideixen compartir una estona al voltant d’una taula.

Així és com comença AÜC, un espectacle multidisciplinar o, mitjançant el llenguatge de tècniques artístiques, es procura realitzar un profund anàlisi sobre aquest tipus de violència. Però a aquesta peça no trobarem només tòpics envers al tema (violacions, assatjaments, etc) sinó que trobarem conductes que estan normalitzades dins la nostra societat però que, en el fons, són mostres d’aquesta mateixa violència.

A aquest espectacle que podrem veure a La Seca Espai Brossa ens trobarem a una barreja de disciplines com la música, la dansa i el text que s’uneixen per crear un missatge profund, sonor i visual.

La poètica del moviment té un paper destacat i ajuda a tractar un assumpte especialment dur, mentre la música dibuixa en escena uns mapes emocionals compartits per la major part de les supervivents d’aquesta mena d’experiències.

Dades pràctiques d’AÜC a La Seca Espai Brossa

  • Del 5 al 23 de juliol de 2017 / El 12 de juliol no hi ha funció
  • De dimecres a dissabte a les 21h i diumenge a les 19h
  • Dimecres i dijous: 12€ | Divendres, dissabte i diumenge: 20€

Fitxa artística d’aquesta obra de teatre

  • Autoria: Les impuxibles (Clara Peyai Ariadna Peya) / Carla Rovira
  • Text i dramatúrgia: Carla Rovira
  • Interpretació: Ariadna Peya, Clara Peya, Júlia Barceló, Olga Lladó, Maria Salarich
  • Direcció coreogràfica: Ariadna Peya
  • Direcció, composició i interpretació musical: Clara Peya
  • Vestuari: Nené Fernández

Elia Tabuenca Elia Tabuenca, licenciada en Filología Hispánica por la UNED, con un máster en Periodismo Digital en ESNECA. Vivo en Barcelona y trabajo como periodista cultural. Soy dramaturga y directora de la compañía LetrasConVoz y Laberinto Producciones, me encanta el teatro, la literatura y la música. Llevo más de 10 años trabajando en el sector digital, compartiendo los lugares que más me gustan de Barcelona, así como ofreciendo críticas teatrales, crónicas de conciertos, opiniones de libros y cubriendo las noticias culturales de la ciudad. Tengo un podcast cultural en Spotify titulado "Rumbo a la Cultura" donde ofrezco información quincenal sobre los eventos culturales más destacados de la ciudad. Ver mi Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *