El Ballet de Moscú presenta «El lago de los cisnes» i «Giselle» aquest agost a Barcelona

Nuestra opinión

Torna el Ballet de Moscú a Barcelona. Torna i sembla que ja sigui una tradició que aquesta companyia de ballet ens visiti per delectar-nos amb les seves interpretacions.

El Ballet de Moscú és el projecte de Timur Fayziev, un ballarí prestigiós que el va fundar al 1989. La qualitat dels ballarins de la companyia aviat va ser reconeguda internacionalment i, al 1991, va ser l’únic ballet que va Rudolf Nureyev va convidar per a la seva gira per Anglaterra, Suècia i Noruega. El que havia començat com una petita companyia, s’estava convertint en un referent mundial. 24 anys després de la seva fundació, continuen difonent la seva passió pel ballet, per la qualitat, per la professionalitat i compromís.

Al Tívoli, el Ballet de Moscú, ens presentarà Giselle, ballet de dos actes, amb música d’Adolphe Adam, coreografia de Jules Perrot i Jean Coralli i llibret de Théophile Gautier i Jules-Henri Vernoy, basat en l’obra De l’Allemagne (1835) d’Heinrich Heine. Un ballet per a lluïment de la ballarina que interpreta el personatge de Giselle; i el Llac dels Cignes, amb música de Piotr Illich Txaikowski. Ballet en quatre actes que li van encarregar el Bolshoi. Va ser el primer ballet que va compondre.

La Companyia del Ballet de Moscú, amb la seva professionalitat i la seva qualitat interpretativa, aconsegueix fer arribar l’emotivitat dels ballets al públic. Una tècnica molt depurada i un treball intens fan que el ballet sigui gràcil, harmoniós i fluid.

El Ballet de Moscú torna a Barcelona i esperem que continuï venint, i que ja sigui una tradició arrelada que vinguin cada mes de juliol a presentar-nos el seu treball tan intens i tan meravellós.

Nicolas Larruy

El teatre m’agrada des de què tinc memòria. De ben petita ja anava a veure el Cicle de Teatre per a Nens i Nenes de Cavall Fort, al Romea… i ja no he deixat de gaudir del teatre. Per a mi, el teatre és salut, és felicitat… és vida! Actualment, a més de col·laborar a Espectáculos BCN, i de dedicar temps al teatre amateur, faig de jurat a la Mostra de Teatre del Raval i al Concurs de Teatre del Foment Martinenc; també col·laboro a Ràdio Montornés. El meu Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *