Crítica: Bed and Breakfast, el Musical

Nuestra opinión

Crítica: Bed and Breakfast, el Musical

Nota: 6.5 sobre 10

Bed and Breakfast és un musical de la companyia Epidèmia Teatre amb un tema molt proper que tracta sobre sis amics que comparteixen pis. El teatre Gaudí és el teatre que acull aquest espectacle i li dóna vida.

La història d’aquest musical es basa en les relacions d’aquests joves i els seus problemes. El que comença com una festa acaba sent una total i dramàtica discussió entre tots ells.

Bed and Breakfast, un musical amb cançons dels Amics de les Arts

La música de l’espectacle està creada a partir de les cançons dels Amics de les Arts i li dona un toc modern i juvenil molt interessant. Val a dir que en alguns moments la música que toca la banda en directe és massa forta i tapa les veus dels actors.

Pel que fa a l’escenografia, aquesta ens situa perfectament dins de la situació en què es desenvolupa l’obra, però tendeix a ser una mica recarregada d’elements que no són gaire utilitzats.

Tot i que el plantejament de l’espectacle és bo perquè és proper i modern, trobem que hi ha moments on les escenes són massa llargues o poc resoltes i es repeteixen massa alguns gags.

En general hem trobat que els actors masculins, (Joan Olivé, Pol Fernandez i Joan Saez) destaquen molt positivament durant l’obra perquè els seus personatges i les seves interpretacions són fresques i variades. Pel que fa a les acrius, (Aida Llop, Mireia Lorente i Marta Borràs), trobem a faltar una mica més de profunditat tan en la escena com en la part vocal.

Tot i així, cal dir que Bed and Breakfast és un musical fresc, divertit i que s’adreça a un públic jove convidant-los a apropar-se a la cultura i el teatre.


Crítica: Bed and Breakfast, el Musical

Janna Ayesa

Janna Ayesa es actriz de teatro musical de Barcelona. Experta en el mundo de los musicales, colabora con Espectáculos BCN acudiendo a obras de teatro musicales y comedias.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *