Crítica: Bed and Breakfast, el Musical

Crítica: Bed and Breakfast, el Musical

Nota: 6.5 sobre 10

Bed and Breakfast és un musical de la companyia Epidèmia Teatre amb un tema molt proper que tracta sobre sis amics que comparteixen pis. El teatre Gaudí és el teatre que acull aquest espectacle i li dóna vida.

La història d’aquest musical es basa en les relacions d’aquests joves i els seus problemes. El que comença com una festa acaba sent una total i dramàtica discussió entre tots ells.

Bed and Breakfast, un musical amb cançons dels Amics de les Arts

La música de l’espectacle està creada a partir de les cançons dels Amics de les Arts i li dona un toc modern i juvenil molt interessant. Val a dir que en alguns moments la música que toca la banda en directe és massa forta i tapa les veus dels actors.

Pel que fa a l’escenografia, aquesta ens situa perfectament dins de la situació en què es desenvolupa l’obra, però tendeix a ser una mica recarregada d’elements que no són gaire utilitzats.

Tot i que el plantejament de l’espectacle és bo perquè és proper i modern, trobem que hi ha moments on les escenes són massa llargues o poc resoltes i es repeteixen massa alguns gags.

En general hem trobat que els actors masculins, (Joan Olivé, Pol Fernandez i Joan Saez) destaquen molt positivament durant l’obra perquè els seus personatges i les seves interpretacions són fresques i variades. Pel que fa a les acrius, (Aida Llop, Mireia Lorente i Marta Borràs), trobem a faltar una mica més de profunditat tan en la escena com en la part vocal.

Tot i així, cal dir que Bed and Breakfast és un musical fresc, divertit i que s’adreça a un públic jove convidant-los a apropar-se a la cultura i el teatre.


Crítica: Bed and Breakfast, el Musical

Elia Tabuenca Elia Tabuenca, licenciada en Filología Hispánica por la UNED, con un máster en Periodismo Digital en ESNECA. Vivo en Barcelona y trabajo como periodista cultural. Soy dramaturga y directora de la compañía LetrasConVoz y Laberinto Producciones, me encanta el teatro, la literatura y la música. Llevo más de 10 años trabajando en el sector digital, compartiendo los lugares que más me gustan de Barcelona, así como ofreciendo críticas teatrales, crónicas de conciertos, opiniones de libros y cubriendo las noticias culturales de la ciudad. Tengo un podcast cultural en Spotify titulado "Rumbo a la Cultura" donde ofrezco información quincenal sobre los eventos culturales más destacados de la ciudad. Ver mi Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *