Concert de Biel Ballester Trio a Aclam Club

Concert de Biel Ballester Trio a Aclam Club

Agenda concerts Barcelona

El pròxim dijous 20 de juliol podrem trobar a Biel Ballester Trio a Aclam Club. L’espai The Aclam Club (A guitar Place) és un espai dedicat al món de la guitarra i la seva música que té la voluntat d’ajudar els professionals a desenvolupar els seus projectes.

Aclam Club acull el 20 de juliol a la banda catalana Ballester Trio

Biel Ballester Trio ens oferirà un concert en petit format, proper i íntim que repassarà el millor del seu repertori musical. Una experiència perfecta per gaudir d’aquest exitós trio de jazz, en un ambient íntim i ple d’emocions.

Biel Ballester Trio és un reconegut trio català d’artistes de jazz manouche (gypsy jazz) format per Biel Ballester (guitarra solista), Leo Hipaucha (guitarra rítmica) i Oriol Gonzàles (contrabaix). La banda barreja el jazz amb influències d’altres cultures com la música mediterrània, el rockabilly i el pop. El resultat és tota una experiència musical que resulta emocionant.

El grup va treure el seu primer disc el 2003 amb el nom de “Echoes from Mallorca” i es va fer famós per incloure dues cançons a la pel·lícula Vicky Cristina Barcelona de Woody Allen, aquestes són “When I was a Boy” i “Your shining eyes”.

Aquest trio musical que ha actuat amb artistes internacionals de primer nivell i que, al seu repertori, té una gran varietat de cançons que han creat petjada al sector de la música.

L’obertura de portes del concert serà a les 19:00h, i el concert començarà a les 20:00h. No t’ho pots perdre!

Comprar entrades

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *