BIGOTT, s’entrega i creix en directe. DIJOUS A BIKINI!

Darrera de Bigott s’hi amaga Borja Laudo, un saragossà, d’anglès perfecte, irònic, amb molt de sentit de l’humor i amant dels jocs de paraules.

Aquest dijous 27 d’abril, la Sala Bikini ens presenta el darrer disc d’un artistà prolífic;  «My friends are dead» és el vuitè treball de Bigott. Consta de vuit úniques cançons que han estat equiparades a mítics de l’ indie com Violent Femmes o els primers R.E.M. Un disc essencial, privilegiat i lliure d’ornaments superflus, complet i rodó de vint-i-un exquisits minuts.

Creiem que cal VIURE BIGOTT, a part d’escoltar-lo. Borja Laudo s’entrega i creix en directe. Encara recordem el seu concert a la Sala Apolo, l’any 2011, on ens va entusiasmar amb la seva energia contagiosa i el seu bon rotllo.

Concert de BIGOTT a Barcelona

  • SALA BIKINI – GUITAR BCN
  • 27 d’ABRIL a les 21h
  • PREU: 18 €

 

Laia Ruiz

Llicenciada en Publicitat i RRPP i redactora, he treballat en tants llocs diferents que em costa classificar-me. Sóc multitasking de naturalesa; començo a fer una cosa i ja estic pensant en la següent. La cultura em dóna vitamines i escric perquè em resulta terapèutic. He fet varis cursos a l’Aula d’escriptors de Gràcia, de creació de novel·la, de guió cinematogràfic i un de redacció periodística a l’Ateneu Barcelonès. El meu perfil a Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *