Black Heritage Choir ret homenatge a Aretha Franklin, al Palau de la Música

El famós Black Heritage Choir torna a Barcelona, en un únic concert el 21 de desembre, per retre homenatge a la cantant afroamericana nascuda a Memphis el 1942, Aretha Franklin.

Aretha Franklin es va especialitzar en els estils gospel i soul i és coneguda com la Reina del Soul. D’ella es diu que va aconseguir gospelitzar el pop. Al seu disc “Amazing Grace” (disc de gospel més venut de tots els temps, publicat el 1972) va cantar Mary Don’t You Weep i Precious Memories com mai ningú ho havia fet.

Aretha Franklin i Black Heritage: un binomi espectacular per a una nit de gospel de primera

En aquest concert, Black Heritage Choir reviurà els grans himnes de la veu icònica d’Aretha Franklin a més d’interpretar íntegrament “Songs of Faith”, el disc que amb només 14 anys Aretha va gravar a l’església baptista del seu pare a Detroit. És també una selecció de temes, tradicionals i contemporanis, de la música negra nord-americana..

Black Heritage Choir (amb 22 anys d’història i 16 intèrprets seleccionats d’entre més de 400 cantants de Mississipi, un dels estats emblemàtics de la música gospel dels Estats Units) s’ha posicionat com una de les agrupacions corals més potents del món. Aquest popular grup ha obtingut un gran reconeixement als EEUU i a l’estranger des que es va crear el 1994.

De la mà del seu director, el compositor i pianista Jerry Calvin Smith, aborden tota mena de repertoris i han actuat en les sales més prestigioses dels Estats Units com Carnegie Hall de Nova Yori, Apollo Theater de Harlem, Superdome de Los Ángeles i Lincoln Center de Nova York.

No sé què teníeu pensat fer el proper dimecres 21 de desembre però jo segur que seré al Palau de la Música escoltant aquest concert. No us el perdeu ¡

Dades pràctiques d’aquest concert a Barcelona

  • 21 de desembre, 21h
  • Sala de Concerts. Palau de la Música Catalana
  • Preu: de 18 a 42€

Lluïsa Guàrdia

Filòloga per la UAB i activista cultural per vocació. Amant de totes les expressions culturals: cinema, teatre, música, exposicions, lectura ... Màster en Gestió Cultural. Col·legiada pel Col·legi per Periodistes (per exercici professional), membre de l'Associació de Protocol i Relacions Institucionals i sòcia del Cercle de Cultura. M'encanta llegir i escriure.

Los comentarios están cerrados.