Bodas de Sangre de La Perla 29… a punt d’estrena!

Nuestra opinión

El 14 de juny la companyia teatral La Perla 29 presentarà «Bodas de sangre«, una peça inspirada en aquesta gran obra literaria de Federico García Lorca i que ha passat pel filtre tan peculiar i oníric de la visió d’Oriol Broggi que, en aquesta ocasió, també hi treballa com a director.

Esa luna se va, y ellos se acercan. De aquí no pasan. El rumor del río apagará con el rumor de troncos el desgarrado vuelo de los gritos. Aquí ha de ser, y pronto.

El Teatre de la Biblioteca de Catalunya torna a ser l’escenari escollit per La Perla 29 per acollir Bodas de sangre, la nova peça teatral que estarà en cartell del 14 de juny al 28 de juliol. Una obra de Lorca que s’endinsa en el paisatge andalús i presenta a uns personatges descarnats i plens de dramatisme.

La Perla 29 recupera Bodas de Sangre de Lorca

Les «Bodas de sangre» de La Perla 29 és una peça dirigirida por Oriol Broggi on el directar vol destacar la cara més poètica de l’autor i, així, endinsar-se en el seu univers oníric i apassionat. Per aconseguir-ho, Broggi comptarà amb la música de Joan Garriga que reforça aquesta vessant més poètica i suggerent.

A Bodas de sangre ens trobem amb una obra de teatre que ens parla de grans temes de humanitat com pot ser l’amor, la vida i la mort. Aquests temes es parlen des d’un punt de vista ple de simbolisme i on les tradicions més folklòriques també hi formen part.

Ens plantegem el text de Lorca com un gran poema ple de ritme i de musicalitat -amb composicions originals de Joan Garriga. Un seguit d’escenes, d’entrades i sortides on actors, actrius, personatges i músiques s’entrellacen per donar vida a la núvia, el nuvi, Leonardo, la mare… Tot amb aire andalús i tintat pel paisatge sec i blanc i per la sang que brolla.

Dades pràctiques de Bodas de Sangre de La Perla 29

  • Text: Federico García Lorca
  • Direcció: Oriol Broggi
  • Amb: Ivan Benet, Anna Castells, Nora Navas, Pau Roca, Clara Segura, Montse Vellvehí i un cavall
  • Músics: Joan Garriga, Marià Roch i Marc Serra
  • Del 14 de juny al 28 de juliol
  • Teatre Biblioteca de Catalunya

Elia Tabuenca

Elia Tabuenca, filóloga hispánica y periodista digital especializada en cultura y viajes. Lleva más de 8 años dedicada al sector y es una apasionada del teatro, de la literatura, de la música y de los viajes por todo el mundo. Ver mi Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *