Broadway Babies arriba al Teatre Eòlia – Una vetllada encantadora

Valoració: 10 de 10

Hi ha veus que enamoren, hi ha dones que també. Si s’uneixen les dues coses i la interpretació és de 10, ja està tot dit. I això és exactament el que aconsegueixen l’Anna Lagares i la Clara Solé a ‘Broadway Babies’; un 10.

Elles són dues cracks a l’escenari i, amb aquest espectacle ‘Broadway Babies’, es posen al públic a la butxaca, ja sigui quan canten o quan interpreten les cançons que canten.

Broadway Babies desprèn complicitat, amistat i amor per allò que fan i per l’altre

Les acompanya el gran Óscar Peñarroya al piano, qui ha sabut adaptar les peces musicals a les necessitats artístiques per arrodonir els popurris i donar un sentit a l’espectacle. Aquesta feina l’ha desenvolupat conjuntament amb el David Pintó dirigint l’escena i trobant un lligam entre els temes perquè, a més, hi hagi una història de romanç que es desenvolupa amb la íntegra interpretació de les cançons.

Un concert interpretat tot en anglès amb 32 cançons

Bona part dels temes que apareixen a Broadway Babies  son barrejats a mode de popurri com la combinació West Side Story – Sweeney Todd – Grease – Hello Dolly (entre altres), o el popurri instrumental que va des de Chess fins a Chicago. Altres combinacions son fetes com a ‘mashups’ on s’alternen els temes i les emocions que els acompanyen, com el «Broadway Baby» (de Follies), «Skid Row» (de la Botiga dels Horrors), «There ‘s Gotta be Something (de Sweeet Charity) i «The World Above» (de la Sireneta).

Les cançons cantades en solitari ens deixen veure més registres interpretatius de les dues noies i tot el seu talent, i s’agraeix la tria dels temes musicals, per no carregar l’espectacle amb els clàssics coneguts (feina compartida amb Peñarroya).

L’espectacle, que havia girat abans per les diferents seus del CaixaFòrum, rep la col.laboració en aquesta ocasió, del jove Andreu Roqueta (guanyador de la Marató de Solistes 2019). Ell aporta joc a escena i ens sorprèn amb la seva magnífica veu.

El cicle #MondayMonday del Teatre Eòlia

Aquest concert s’emmarca dins el #CicleMondayMonday que el Teatre Eòlia ofereix els dilluns a la seva sala, un cicle de gran qualitat artística que va néixer el 2016 per apropar les peces dels grans musicals al públic; ja sigui amb clàssics que tothom coneix, amb altres que molts descobriran com si fossin nous, amb peces que ofereixen moments més íntims, o d’altres que porten a riures conjunts.

Si teniu ocasió, no perdeu l’oportunitat de veure’l i d’anar a les altres propostes dels dilluns que formen part d’aquest cicle.


Julia Faneca

oy una apasionada de las Artes Escénicas desde que nací, debido a que mi padre es actor. He tenido el privilegio de estar entre bambalinas y de público desde bien pequeña. Además, me han hecho descubrir la fuerza que tienen como herramienta para transformar la sociedad en un mundo mejor, su fuerza artística y creativa, y su grandeza para crear espíritu crítico y para educar en mayúsculas. Todo esto me hizo profesionalizarme en Arte Dramático, Comedia Musical y Danza.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *