Around The World (Brodas Bros) – Cruilla XXS

Valoració: 10 sobre 10

Després de veure els Brodas Bros al Teatre Victòria, amb el seu espectacle Around the world, no vaig voler escriure res perquè estava tan impactada que pensava que tot el que escriuria estaria esbiaixat, que només podria dir que és un espectacle màgic, ple de meravelles, amb un ritme frenètic que no ens deixa anar, amb uns ballarins excepcionals… i vaig pensar que deixaria reposar-ho tot un parell de dies per poder escriure una crònica més temperada.

Han passat 4 dies. I encara tinc el ritme al cos. I quan vull escriure dels Brodas Bros i Around the world em continuen sortint les mateixes paraules: màgia, meravella, ritme, ball excepcional…

Brodas Bros presenten Around The World al Cruïlla XXS

Els dies poden anar passant, però el que vàrem veure… el que vàrem viure al Victòria, no passarà mai. Un espectacle on els Brodas Bros ballen amb gran mestria i surten, a estones, de la zona de confort del hip-hop per demostrar-nos que ells poden fer el que vulguin en dansa, perquè tot el que sigui ballar és un repte, i a ells no els fan por els reptes.

L’espectacle Around the world té dos ballarins extres incorporis: la il·luminació i el maping. Els Brodas Bros ballen amb la llum dels focus i aconsegueixen que la llum agafi cos i forma i balli amb ells com si fos un més del grup. Els mappings es fonen amb els Brodas Bros i creen imatges indescriptibles i meravelloses, que sembla que es facin enormes i que les puguem tocar des de la platea. La propera vegada ens donaran ulleres 3D!!!

Els Brodas Bros fan que ballem a la cadira, que participem de l’espectacle, que ens hi involucrem… cada fosa a negre va ser aplaudida amb ganes, i els crits d’exclamació i d’admiració es van sentir des de que va començar la música.

Around the world és un espectacle que recull les experiències del grup en un viatge… al voltant del món! Un viatge on han ensenyat les seves tècniques i on han après coses noves. De tot plegat, han fet aquest espectacle que fa que el temps sigui absolutament relatiu: l’hora llarga que dura… ens sembla que només ha estat un minut. Un minut, una hora, que ens omple d’energia i de bon rotllo… que ens carrega les piles per molts dies, que ens omplen d’alegria i bon humor.

Els Brodas Bros ens han fet viatjar pel món. Els Brodas Bros ens han fet màgia amb la llum. Els Brodas Bros ho han tornat a fer: ens han enamorat.


 

Nicolas Larruy

El teatre m’agrada des de què tinc memòria. De ben petita ja anava a veure el Cicle de Teatre per a Nens i Nenes de Cavall Fort, al Romea… i ja no he deixat de gaudir del teatre. Per a mi, el teatre és salut, és felicitat… és vida! Actualment, a més de col·laborar a Espectáculos BCN, i de dedicar temps al teatre amateur, faig de jurat a la Mostra de Teatre del Raval i al Concurs de Teatre del Foment Martinenc; també col·laboro a Ràdio Montornés.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.