Benvinguts a Cabaret! El musical arriba a Sant Cugat

Quan pronunciem la paraula”Cabaret” la notra ment s’omple de música, de ball… de SHOW! …inclús a alguns ens transporta al costat d’una Liza Minelli amb mitges de reixa i no podem evitar de taral·lejar aquell “money, money”.

Aquest novembre, Cabaret arriba a l’Auditori de Sant Cugat, celebrant els 50 anys de la seva estrena a Broadway; era el 20 de novembre del 66 que el Broadhurst Theatre presentava un musical que formaria part de la banda sonora de la història, produït i dirigit per la llegendària Harold Prince.

Cabaret, el musical arriba a Sant Cugat al novembre

Cabaret, el musical de Broadway s’ha representat a més de 50 països i ha estat guardonat amb infinitat de premis, recentment com a Millor Musical a Madrid on ha estat el gran èxit de la temporada amb més de 200.000 espectador.

No us ho deixeu perdre; “Cabaret” ens farà viatjar en el temps i ens recordarà, un cop més, que els sentiments i les passions no passen mai de moda i que es repeteixen en la història, una vegada i una altra. BENVINGUTS a CABARET, un espectacle  exultant de vida i no excempt de drama i humanitat.

  • Teatre Auditori de Sant Cugat
  • Del 17 al 20 de novembre, consulteu la web per veure els diferents horaris.
  • Preus de de 49 – 55 € /
  • En castellà / No recomanat a menors de 12 anys

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *