Caer y volar, concert de Rubén de Eguía

Rubén de Eguía ens va presentar les seves cançons en un concert que es va fer curt. Dotze cançons de caire intimista que en cap moment van resultar ensucrades ni massa meloses.

Rubén de Eguía es capaç de parlar en cançons de qualsevol cosa. Ens va fer una petita introducció abans de cada cançó. Una introducció breu que no trencava el ritme del concert ni ens avorria amb detalls. Només ens va dir prou per ubicar-nos en cada cançó. No ens fa falta res més.

“Hoy quisiera ser de humo y perderme entre recuerdos”, parlant del seu avi amb una gran emoció. I també dels amors i dels desamors “”este campo de batalla entre tu y yo”. “A mi no m’espera ningú”. Cançons que parlen de nosaltres, del nostre dia de cada dia “xerrar més del que vull i el que vull és molt senzill”. I, fins i tot, una cançó d’agraïment a tots aquells que li han donat un cop de mà, quan l’ha necessitat “rompiendo los muros, venciendo los miedos”.

Caer y Volar és un concert apropiat per sales petites amb cançons en català, castellà i anglès. Un concert íntim, proper. Un concert per tenir a prop el cantant i els músics i poder palpar la música, a més d’escoltar-la.

Al teatre Romea, malgrat que la platea és potser massa gran per aquest tipus de concerts, Rubén de Eguía va aconseguir fer-nos sentir a la seva vora. Per als que vulguin gaudir d’aquest concert, podreu escoltar Caer y Volar el proper 11 de juliol a Gràcia, al Festival nunArt.

Una bona opció per seure, escoltar i deixar-se portar…

Nicolas Larruy

El teatre m’agrada des de què tinc memòria. De ben petita ja anava a veure el Cicle de Teatre per a Nens i Nenes de Cavall Fort, al Romea… i ja no he deixat de gaudir del teatre. Per a mi, el teatre és salut, és felicitat… és vida! Actualment, a més de col·laborar a Espectáculos BCN, i de dedicar temps al teatre amateur, faig de jurat a la Mostra de Teatre del Raval i al Concurs de Teatre del Foment Martinenc; també col·laboro a Ràdio Montornés. El meu Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *