Cantoria: Malas lenguas – Cicle Maldà i xocolata

Cantoria: Malas lenguas - Cicle Maldà i xocolata

El Maldà ha tornat a programar el cicle Malda 1700 i xocolata. Un cicle que fa una picada d’ull al Baró de Maldà, un gran amant de la bona música i de la bona xocolata.

Cantoria, un dels grups del cicle Maldà i xocolata

El dia 2 de desembre hem tingut la gran sort de poder gaudir del grup Cantoria, un quartet que ens va oferir un repertori de cançons dels segles XV i XVI.

El leitmotiv del concert, Malas Lenguas, feia referència als rumors, a les tafaneries… a allò que es diu a cau d’orella, com si fos un secret i que s’acaba escampant per arreu.

La Inés Alonso, soprano; en Valentín Miralles, Baix; en Samuel Tapia, contratenor i en Jorge Losana, tenor que, a més, porta la direcció del quartet, van demostrar una gran qualitat vocal. Tots quatre van saber donar molta vida a unes cançons que ens cauen molt lluny en el temps, però que ells van fer saber portar-nos-les al dia d’avui, com si parlessin de nosaltres.

Al cap i a la fi, els rumors, les tafaneries, i les tan actuals “fake news”, son sempre un tema d’actualitat, visquem en el segle que visquem. La selecció de cançons va ser molt encertada, i la petita introducció que ens va fer en Jorge Losana, va fer més entenedor el concert.

Cantoria, un quartet de veus molt diferenciades i molt ben coordinades, ens va fer passar una vetllada fantàstica. El temps va passar volant!

Un cicle que ens permet gaudir de formacions tan magnífiques com Cantoria. Un luxe que el Maldà ens posa a  l’abast.

Cantoria: Malas lenguas - Cicle Maldà i xocolata

Nicolas Larruy

El teatre m’agrada des de què tinc memòria. De ben petita ja anava a veure el Cicle de Teatre per a Nens i Nenes de Cavall Fort, al Romea… i ja no he deixat de gaudir del teatre. Per a mi, el teatre és salut, és felicitat… és vida! Actualment, a més de col·laborar a Espectáculos BCN, i de dedicar temps al teatre amateur, faig de jurat a la Mostra de Teatre del Raval i al Concurs de Teatre del Foment Martinenc; també col·laboro a Ràdio Montornés. El meu Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *