Chano Domínguez i Mariola Membrives – MAS I MAS

El passat divendres dia 4 d’agost, dins del Festival Mas i Mas al Teatre Grec, Chano Domínguez i Mariola Membrives presentaven el seu concert fusió de piano jazz i flamenc, amb la veu de la cantautora Mariola Membrives. Un concert delicat i profund ple de cançons conegudes d’estil flamenc.

Chano Domínguez, pianista gadità internacionalment conegut pel seu estil de fusió del piano llatí amb el jazz i el flamenc. Mariola Membrives, cantautora cordovesa establerta a Barcelona, amb un sentiment i una entrega a l’escenari molt interessant.

El concert va ser una fusió entre el piano Jazz i el flamenc, on també hi van tenir cabuda temes propis del gran pianista Chano Domínguez, qui amb les seves pròpies melodies evocava i explicava un cúmul de sensacions i històries que arribaven amb molta intensitat al públic. Mariola Membrives va cantar temes coneguts de tangos i boleros, els quals casaven perfectament amb els arranjaments jazzístics al piano de Domínguez.

Un repertori amb un recorregut per diferents estils com són el flamenc, el tango o el bolero i amb temes propis creats pel propi Chano. Alguns dels temes que vam poder escoltar van ser: «Gracias a la vida» de Violeta Parra, » Los ejes de mi carreta» de Atahualpa Yupanqui o «Ojos Verdes» de Concha Piquer.

Tot i que la gran majoria del repertori era de caire tranquil i poc mogut, en general, va ser un concert emotiu i molt profund que va arribar molt al públic, tan per la intensitat de sentiment de les cançons com per la passió dels dos intèrprets.

Janna Ayesa

Janna Ayesa es actriz de teatro musical de Barcelona. Experta en el mundo de los musicales, colabora con Espectáculos BCN acudiendo a obras de teatro musicales y comedias.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *