Concert de Chris Isaak a Barcerona dins Alma – Jardins de Pedralbes

Concert de Chris Isaak a Barcerlona dins Alma - Jardins de Pedralbes

Des que va sonar una versió instrumental de la mítica cançó de Chris Isaak amb el nom de Wicked game a la pel·lícula de David Lynch, Corazón Salvaje, aquest cantant i actor californià no ha parat de triomfar per tot el món.  El 12 de juliol Chris Isaak estarà a Barcelona dins el festival Alma – Jardins de Pedralbes que, enguany, es celebra al Poble Espanyol. A Espectáculos BCN t’ho expliquem tot!

Chris Isaak arriba a Barcelona el 12 de juliol

El primer treball d’estudi de Chris Isaak, Silverstone, es publicà el 1985, amb el segell de Warner Bros, així que ja feia anys que havia començat la seva carrera musical, però tot i que la cançó original és del 1990, la pel·lícula de Lynch va donar a Isaak una empenta internacional molt important.

Chris Isaak no ha parat de publicar àlbums, que tot i que on tenen més èxit és als EUA, també agraden a Europa i té un públic molt fidel; àlbums molt bons com el Forever Blue (1995), on apareixia també el famosíssim tema Somebody is crying.

I ara, aquest hereu d’Elvis amb look rocker-surfer, ens visita en un entorn tan màgic com és el Poble Espanyol, dins del Festival Alma i sembla que als seus seixanta-set anys, encara és el mateix seductor de sempre.

En la seva actuació del 12 de juliol repassarà els seus èxits atemporals i ens farà rememorar grans clàssics que, ben segur, no ens podrem estar de cantar i ballar. Promet ser una gran nit. 

Comprar entrades

Laia Ruiz Llicenciada en Publicitat i RRPP i redactora, he treballat en tants llocs diferents que em costa classificar-me. Sóc multitasking de naturalesa; començo a fer una cosa i ja estic pensant en la següent. La cultura em dóna vitamines i escric perquè em resulta terapèutic. He fet varis cursos a l’Aula d’escriptors de Gràcia, de creació de novel·la, de guió cinematogràfic i un de redacció periodística a l’Ateneu Barcelonès. El meu perfil a Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *