Comença el cicle Maldà i Xocolata: Maldà 1700 de Música Antiga

Comença el cicle Maldà i Xocolata: Maldà 1700 de Música Antiga

El teatre Maldà programa, per setè any, el cicle MALDÀ I XOCOLATA. Un cicle dedicat a la música antiga en honor del Baró de Maldà, l’antic propietari del palau on ara hi ha el teatre. I també dedicat a la xocolata. El Baró de Maldà era molt llaminer i molt amant de la xocolata.

Maldà i Xocolata, un cicle que combina la música antiga amb una xocolata

Els dietaris que el Baró escrivia, descriuen les vetllades que organitzava en els seus salons. Convidava amics i no tan amics a passar-hi una estona, escoltant bona música i, també, menjant bona xocolata.

El teatre Maldà va voler recuperar aquestes vetllades musicals, i no va voler deixar de banda la xocolata. Des de fa set anys, el cicle Maldà i Xocolata és un èxit. Els músics que es programen són magnífics i les peces que s’hi escolten, una delícia.

L’edició 2019 de Maldà i Xocolata

Un cop fet el tast del primer concert, amb Sara Cubarsi i Clara Pouvreau, podem assegurar-vos que els intèrprets són d’una qualitat excepcional. El primer concert ens ha deixat amb ganes de més i ja esperem amb delit els següents concerts.

  • 17/11/19 Ben Che Siamo Antico È molto Bueno, Locus Desperatus (Marta Garcia-Cadena, veu, Meritxell Genís, mitja viola, Pepe Luna, llaüt i llaüt guitarrenc i Oriol Casadevall, viola). música del Trecento segons Simone de’ Prodenzani.. Música del Renaixement que ens fa viatjar una mica abans del Barroc per gaudir un estil diferent.
  • 24/11/19 Petita tempestat, SERENDIPIA (Moisés Maroto, flauta de bec i Rita Rodríguez, flauta de bec.) Música que pren La Tempesta de Shakespeare de referència. Música per viatjar del caos a l’harmonia.
  • 01/12 “Nouveaux Quatuors”, PRETÉRITO IMPERFECTO ( David Gutiérrez, traverso, Borja Gimeno, violí, Alberto Gómez, cello i Alejandro Fernández, clavicèmbal.) Un concert dedicat a Telemann, el compositor més prolífic de la història. Un referent del barroc alemany.

Tots els concerts són en diumenge, a les 12:30. Un horari diferent per uns concerts diferents, en un entorn molt adient. El Palau del Baró de Maldà ens fa sentir com si estiguéssim en una de les seves vetllades i el tinguéssim a ell d’amfitrió. Ara, els amfitrions són els Pirates Teatre, que gestionen el Maldà. I se’ls ha de felicitar perquè són uns amfitrions excel·lents.

Dels concerts del Maldà i Xocolata es pot dir que en sortim tips… per un costat, la xocolata ens deixa un molt bon regust de boca, i per l’altre… hom diu que la música és l’aliment de l’ànima… així que el cicle Maldà i Xocolata ens alimenta el cos i l’esperit.

Cal agrair al Teatre Maldà la gran idea d’organitzar aquest cicle. Un encert que, a més, es fa en temporada de fred. I no hi ha res millor que arraulir-se amb una xocolata calenta mentre gaudim d’una música excepcional.

Maldà 1700, cicle de música antiga i xocolata, un encert en la programació, es miri per on es miri.


Comença el cicle Maldà i Xocolata: Maldà 1700 de Música Antiga

Nicolas Larruy

El teatre m’agrada des de què tinc memòria. De ben petita ja anava a veure el Cicle de Teatre per a Nens i Nenes de Cavall Fort, al Romea… i ja no he deixat de gaudir del teatre. Per a mi, el teatre és salut, és felicitat… és vida! Actualment, a més de col·laborar a Espectáculos BCN, i de dedicar temps al teatre amateur, faig de jurat a la Mostra de Teatre del Raval i al Concurs de Teatre del Foment Martinenc; també col·laboro a Ràdio Montornés. El meu Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *