El documental de Cincomonos, la sala de teatre de Barcelona

El documental de Cincomonos, la sala de teatre de Barcelona

Cincomonos, Espai d’Art va presentar, en família, un documental sobre la sala i la seva trajectòria a Barcelona.

El documental recull la història de la sala, de la família Salinas, i de la gent que ha passat per allà, de forma esporàdica o per quedar-s’hi. Una història d’amor entre la família Salinas i la ciutat de Barcelona. Entre la sala Cincomonos i de tota la gent que hi ha passat.

Un homenatge a Cincomonos i la seva trajectòria a la nostra ciutat

Cincomonos és una sala petita, on es presenten espectacles de petit format, que també obre els seus espais a altres activitats (formació, creació, exposició d’art…).

Una sala alternativa de Barcelona. Una sala que està dins la constel·lació de sales petites que ofereixen espai a creadors, actors, artistes… que, sense aquestes sales petites, no tindrien un espai per mostrar la seva feina.

Cincomonos ha fet un documental per celebrar els anys que porta a Barcelona. Un documental que hauria de projectar-se de forma continuada a l’entrada de la sala.


El documental de Cincomonos, la sala de teatre de Barcelona

Nicolas Larruy

El teatre m’agrada des de què tinc memòria. De ben petita ja anava a veure el Cicle de Teatre per a Nens i Nenes de Cavall Fort, al Romea… i ja no he deixat de gaudir del teatre. Per a mi, el teatre és salut, és felicitat… és vida! Actualment, a més de col·laborar a Espectáculos BCN, i de dedicar temps al teatre amateur, faig de jurat a la Mostra de Teatre del Raval i al Concurs de Teatre del Foment Martinenc; també col·laboro a Ràdio Montornés. El meu Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *