El documental de Cincomonos, la sala de teatre de Barcelona

Nuestra opinión

Cincomonos, Espai d’Art va presentar, en família, un documental sobre la sala i la seva trajectòria a Barcelona.

El documental recull la història de la sala, de la família Salinas, i de la gent que ha passat per allà, de forma esporàdica o per quedar-s’hi. Una història d’amor entre la família Salinas i la ciutat de Barcelona. Entre la sala Cincomonos i de tota la gent que hi ha passat.

Un homenatge a Cincomonos i la seva trajectòria a la nostra ciutat

Cincomonos és una sala petita, on es presenten espectacles de petit format, que també obre els seus espais a altres activitats (formació, creació, exposició d’art…).

Una sala alternativa de Barcelona. Una sala que està dins la constel·lació de sales petites que ofereixen espai a creadors, actors, artistes… que, sense aquestes sales petites, no tindrien un espai per mostrar la seva feina.

Cincomonos ha fet un documental per celebrar els anys que porta a Barcelona. Un documental que hauria de projectar-se de forma continuada a l’entrada de la sala.


Nicolas Larruy

El teatre m’agrada des de què tinc memòria. De ben petita ja anava a veure el Cicle de Teatre per a Nens i Nenes de Cavall Fort, al Romea… i ja no he deixat de gaudir del teatre. Per a mi, el teatre és salut, és felicitat… és vida! Actualment, a més de col·laborar a Espectáculos BCN, i de dedicar temps al teatre amateur, faig de jurat a la Mostra de Teatre del Raval i al Concurs de Teatre del Foment Martinenc; també col·laboro a Ràdio Montornés. El meu Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *