Crítica: COBI, CURRO, NARANJITO – y si encuentra algo mejor… ¡cómprelo!

Nuestra opinión

Nota: 9 sobre 10

La Sala Muntaner ens permet fer un viatge en el temps que cap invent no superarà. Cobi, Curro, Naranjito ens porta directament als anys 80. Un viatge sense parades que ens fa reviure una dècada que va ser un remolí de canvis i una mena de muntanya russa on les modes anaven i venien amb gran rapidesa.

The Feliuettes han fet un treball de documentació excepcional per recollir tots els tòpics que van aparèixer en aquella dècada esbojarrada. No s’han deixat res. Res de res. Fan un repàs de la música, les pel·lícules, les sèries, els anuncis, els balls, les tribus, la moda, les formes de parlar, les modes, els grans esdeveniments… a Cobi, Curro, Naranjito hi surt tot, tot, tot…

Però, en lloc de fer un documental sobre la dècada, The Feliuettes han muntat un musical, cabaret, comèdia, drama… que se’n riu de tot i de tothom i permet que tots ens apuntem a aquesta riallada general. Perquè a la Sala Muntaner les rialles esclaten des del minut u i ja no paren fins al final.

I no només riureu… escoltareu el que es diu damunt l’escenari, el que es canta, i immediatament tindreu la resposta als llavis, la continuació de la cançó, de l’anunci… perquè encara que no hagueu viscut els anys 80 en primera persona, van ser uns anys que han marcat les generacions posteriors i encara cuegen en moltes coses.

Amb unes veus magnífiques i molt ben coordinades, The Feliuettes ofereixen un recital ple de músiques molt conegudes, s’atreveixen amb tot… i ens deixen bocabadats. Gerard Sesé, al piano, mig amagat, és el contrapunt perfecte, ple d’ironia, per a unes Feliuettes en estat de gràcia.

La caracterització està molt ben treballada i ens permet fer un viatge a través de les dècades, i recordar algun look que potser voldríem oblidar. A l’escenari hi ha pocs elements, perquè no en calen més, The Feliuettes ho omplen tot.

Cobi, Curro, Naranjito és un bon plat variat ple d’ingredients dels anys 80, fresca, deliciosa, ben amanit amb molta comicitat, bon humor i, sobre tot, molta música.

Cobi, Curro, Naranjito emprèn el seu “tour” des de la Sala Muntaner: lligueu-vos bé el cinturó i pugeu al DeLorean, equipat amb un bon condensador de Flufo, i prepareu-vos per un viatge ple de música i rialles.


Nicolas Larruy

El teatre m’agrada des de què tinc memòria. De ben petita ja anava a veure el Cicle de Teatre per a Nens i Nenes de Cavall Fort, al Romea… i ja no he deixat de gaudir del teatre. Per a mi, el teatre és salut, és felicitat… és vida! Actualment, a més de col·laborar a Espectáculos BCN, i de dedicar temps al teatre amateur, faig de jurat a la Mostra de Teatre del Raval i al Concurs de Teatre del Foment Martinenc; també col·laboro a Ràdio Montornés. El meu Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *