Enric Montefusco arriba a la Beckett dins el Alcools 2021

Enric Montefusco arriba a la Beckett dins el Alcools 2021

Dins del marc del Festival Alcools 2021, el dimarts 16 de març podem gaudir del recital d’Enric Montefusco a la Sala de Baix de la Sala Beckett/Obrador Internacional de Dramatúrgia.

El festival Alcools vol donar veu a la poesia catalana actual i reafirmar els vincles d’aquesta amb la música i el teatre. Aquest festival va néixer l’any 2015 la La Seca-Espai Brossa, amb l’objectiu de mostrar el bon moment que viu aquesta breu forma de literatura i enguany fa front a la seva vuitena edició.

Enric Montefusco forma part de l’edició 2021 del festival Alcools

En el recital -que es podrà veure i sentir el setze de març, i que començarà a les 20h- Enric Montefusco, s’explicarà a través de les cançons pròpies i de les reflexions de Carne de cañón. Un recital musical en solitari on barrejarà poesia, prosa i música i on es descobrirà la part més íntima del creador de temes ja mítics com Adelante Bonaparte¿Por qué me llamas a estas horas?Cuando 1, 2, 3 sol.

Montefusco és també conegut com a cantant, lletrista i líder durant quasi dues dècades de la banda de rock barcelonina Standstill.

Carne de cañón és un assaig autobiogràfic publicat fa dos anys per Montefusco que ens permet capbussar-nos en l’obra d’un creador que conjuga l’èpica i l’emotivitat, d’un home honest i crític amb el món que el rodeja i amb ell mateix.

Ens encantarà poder gaudir de la seva companyia, de les seves idees antisistema, de la seva força i el seu anticonformisme tan compromès, de les seves cançons tan plenes de principis (i finals). Estem segures de què serà una experiència intensa i propera, com ell.


Enric Montefusco arriba a la Beckett dins el Alcools 2021

Laia Ruiz

Llicenciada en Publicitat i RRPP i redactora, he treballat en tants llocs diferents que em costa classificar-me. Sóc multitasking de naturalesa; començo a fer una cosa i ja estic pensant en la següent. La cultura em dóna vitamines i escric perquè em resulta terapèutic. He fet varis cursos a l’Aula d’escriptors de Gràcia, de creació de novel·la, de guió cinematogràfic i un de redacció periodística a l’Ateneu Barcelonès. El meu perfil a Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *