Crònica: Love, Love, Love – Grec 2021

Crònica: Love, Love, Love - Grec 2021

[usr 4,5 img=»03.png»]

Love, love, love és un concert fet per al Festival Grec. Un concert que ens parla de l’amor. De l’amor i de la música que parla de l’amor. De l’amor … i dels diferents tipus d’amor.

Love, love, love, un concert del Grec que parla sobre l’amor

Amb en Ramon Gener i en José Corbacho, l’Orquestra Simfònica del Vallès amb un combo de pop-rock creat per a l’ocasió, interpreten la música de l’amor a través dels segles.

L’amor amb passió, l’enamorament, el desamor, els triangles, la gelosia… tots els estats de l’amor han estat tractats en algun moment per la música. Hi ha una cançó per a cada amor, per a cada moment, per a cada persona. I aquest concert ens ho demostra.

Passió i sexe, la infidelitat, l’amor etern, la reivindicació… cada moment de l’amor, cada tipus d’amor, han tingut un capítol. Cada capítol ha començat amb una introducció de Ramon Gener i José Corbacho que, amb molt d’humor, han parlat de l’amor. I les paraules han deixat lloc per a la música: Wagner, Beethoven, Elton John, Txaikowski, Brahms, George Harrisson, Verdi, Abba…

Un espectacle per gaudir de la música i descobrir que la música i l’amor van ben agafades de la mà.

El concert comença i acaba amb la primera música que tots sentim. Una música que podem escoltar i que sentim per tot el nostre cos: els batecs del cor. Uns batecs que són vida, són amor, són música.

Love, love, love és un espectacle que ens fa reviure la nostra pròpia cançó d’amor. I la teva, quina és?


  • El millor de l’obra: la música. La interpretació musical. L’OSV ha fet una gran feina
  • El pitjor de l’obra: la sobreactuació de José Corbacho.

 

Nicolas Larruy

El teatre m’agrada des de què tinc memòria. De ben petita ja anava a veure el Cicle de Teatre per a Nens i Nenes de Cavall Fort, al Romea… i ja no he deixat de gaudir del teatre. Per a mi, el teatre és salut, és felicitat… és vida! Actualment, a més de col·laborar a Espectáculos BCN, i de dedicar temps al teatre amateur, faig de jurat a la Mostra de Teatre del Raval i al Concurs de Teatre del Foment Martinenc; també col·laboro a Ràdio Montornés. El meu Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *