Roger Mas al Festival Grec – 25 anys de flors

Roger Mas al Festival Grec - 25 anys de flors

El Festival Grec de Barcelona ens torna a refrescar aquest estiu, com cada any, amb propostes culturals molt variades, per a tots els públics i en diferents espais de la ciutat. Una de les cites imperdibles que tenim és la del 5 de juliol, al Teatre Grec, amb Roger Mas i els seus 25 anys de flors.

Roger Mas fa un repàs als seus 25 anys de carrera dins el Grec Barcelona

Un quart de segle fa ja del primer disc del cantautor català, Les Flors del somni,  amb el que es va endur el premi Altaveu per la lletra de Llums de colors. Roger Mas celebra aquest aniversari tornant al Grec, on fa 20 anys que no actuava, amb un concert molt especial.

L’acompanyaran un grapat d’artistes i amics que han col·laborat amb ell al llarg d’aquests anys, com ara Bikimel, Maria del Mar Bonet, David Carabén, Helena Casas, Les Flors, Núria Graham, Xavi Molero, Jordi Molina, Luis Paniagua, Quico Pi de la Serra, Oriol Roca, Dani Ruíz, Anna Rubio, Cobla Sant Jordi i Cor Lupulus Emsembla.

El cantautor repassarà amb una gran banda temes de tota la seva trajectòria.

La proposta musical de Roger Mas està constituïda per una mescla de músiques del nostre temps, sons ancestrals i músiques de la terra, i aquests tres elements els sentim també en el darrer disc, Totes les flors, que, com ell mateix explica, està farcit de «cançons noves per celebrar vint-i-cinc anys d’anar amunt i avall somiant històries i cantant-les”

Aquest concert que ens ofereix el Festival Grec serà inèdit i irrepetible, per això no ens el volem perdre, a més promet ser no només un espectacle musical, sinó un recull d’anècdotes entre amics, que tenim moltes ganes de compartir.Roger Mas al Festival Grec - 25 anys de flors

Laia Ruiz

Llicenciada en Publicitat i RRPP i redactora, he treballat en tants llocs diferents que em costa classificar-me. Sóc multitasking de naturalesa; començo a fer una cosa i ja estic pensant en la següent. La cultura em dóna vitamines i escric perquè em resulta terapèutic. He fet varis cursos a l’Aula d’escriptors de Gràcia, de creació de novel·la, de guió cinematogràfic i un de redacció periodística a l’Ateneu Barcelonès. El meu perfil a Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *