Pablo Milanés presenta ‘Días de Luz’ en concert a Barcelona

Pablo Milanés presenta 'Días de Luz' en concert a Barcelona

El 26 de gener a les nou del vespre, el cantautor cubà de 78 anys Pablo Milanés, que fa més de sis dècades que ens emociona amb les seves cançons i aquesta veu dolça, càlida i passional, estarà a Barcelona per compartir una nit amb tots els seus admiradors.

Pablo Milanés torna al Palau de la Música per presentar el seu treball «Días de luz»

Pablo Milanés forma part, juntament amb Silvio Rodríguez entre d’altres, del moviment musical de la Nueva trova cubana,  que sorgí durant els anys seixanta, amb la Revolució cubana.  El trobador cubà sempre ha estat molt compromès amb el seu país i amb la política de la revolució.

‘Gira de Luz’ és un cant íntim a les incerteses del món actual, a la tràgica pandèmia, però també a l’amor i a l’esperança. En aquesta gira l’acompanyen temes nous i composicions desconegudes, però no hi falten temes clàssics, d’aquells que quan sonen els primers acords tot el públic reconeix i sospira, com «Yolanda», «Para vivir» o «El breve espacio en que no estás».

Pablo Milanés puja a l’escenari amb Miguel Núñez, al piano, i la chelista Caridad R. Varona, per oferir-nos un espectacle reflexiu i embriagador, com ho ha fet sempre, amb l’emoció que el caracteritza i que ens assalta a tots quan l’escoltem.

Serà aquest dimecres, 26 de gener,  al Palau de la Música i no ens el perdrem!


Pablo Milanés presenta 'Días de Luz' en concert a Barcelona

Laia Ruiz

Llicenciada en Publicitat i RRPP i redactora, he treballat en tants llocs diferents que em costa classificar-me. Sóc multitasking de naturalesa; començo a fer una cosa i ja estic pensant en la següent. La cultura em dóna vitamines i escric perquè em resulta terapèutic. He fet varis cursos a l’Aula d’escriptors de Gràcia, de creació de novel·la, de guió cinematogràfic i un de redacció periodística a l’Ateneu Barcelonès. El meu perfil a Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *