El Rei de Rock us espera dissabte a Luz de Gas de la mà d’Augie Burr i l’Elvis Tribut Band

Per commemorar el 84è aniversari del Rei del Rock, Augie Burr & Elvis Tribut Band (ETB) ens ofereix aquest dissabte 12 de gener a Luz de Gas un concert molt especial.

Amb el nom d’Elvis & Friends, el concert comptarà amb la presència de destacats músics del panorama artístic nacional i de l’escena rock de Barcelona com Javier Churruchaga i Jaime Stinus (Orquesta Mondragón), Jimmy Barnatan & The Cocooners, Reyes Torio, Fernando Lavado (Gatos Locos) o l’actor Miquel Fernández hi participaran per primera vegada. A més dels ja habituals Aureli Morata, Moisés Sorolla, Dani Nel·lo i Tori Sparks. Segons els organitzadors hi podria haver alguna sorpresa però no ho sabrem fins que arribi el moment. Haurem d’esperar.

L’ETB es va crear el 2005 per retre tribut al Rei del Rock

L’ETB es va crear ara fa catorze anys i ha participat en concerts de la banda original que acompanyava Elvis Presley, la TCB (significa Taking Care of Businees, un dels lemes personals del cantant). És reconeguda pels experts com una de les millors bandes que dedica tribut a l’inoblidable i sempre viu Elvis. Aquest és el quart any que visita Barcelona en aquestes dates amb la intenció que es converteixi en una cita que tots esperem que arribi.

Com en les passades edicions, aquest serà un concert solidari que destinarà la recaptació a NUPA, associació que ajuda nens, adults i famílies afectades per fallades intestinals, trasplantament multivisceral i nutrició parenteral. Ells, com feia el gran Elvis són també generosos amb les associacions benèfiques. Una generosa iniciativa que diu molt a favor de l’ETB.

Un concert solidari que destina la recaptació a NUPA

La mort del Rei del Rock amb només 42 anys el 1977 va suposar una gran pèrdua per a la música però afortunadament les seves cançons perduren gràcies a l’ETB.

Ens veiem dissabte a Luz de Gas!


Lluïsa Guàrdia

Filòloga i periodista cultural. Amant de totes les expressions culturals: cinema, teatre, música, exposicions, lectura ...

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *