La Pegatina celebra els seus 20 anys amb un concert inoblidable a Barcelona

Descubre los conciertos de La Pegatina en Barcelona para celebrar 20 años de música

Conciertos en Barcelona

La Pegatina ha celebrat els seus 20 anys de carrera a Barcelona, al Club Sant Jordi. I ho ha celebrat de forma gran, enorme, espectacular…

La Pegatina ofereix un concert increïble per celebrar els 20 anys de carrera

La festa va començar divendres, amb un concert de The Balkan Orchestra Paradise. Trenta minuts de música amb molta energia que van fer ballar tot el públic sense parar. The Balkan Orchestra Paradise van deixar el llistó altíssim… i només era el principi de la festa.

Després va aparèixer La Pegatina. I durant gairebé 3 hores (els van faltar 20 minuts o potser menys!), van estar damunt de l’escenari, cantant, ballant… i fent que el públic ballés i cantés. Sense aturador.

El públic tenia ganes de festa i La Pegatina va oferir festa grossa. Van fer un repàs dels seus èxits, que tothom va cantar i ballar. I també van oferir les seves cançons més noves.

Un concert amb convidats de primer nivell

Però, què és una festa sense convidats? La Pegatina va tenir convidats de luxe… Arnau Blanch, Els amics de les Arts… i cantants i músics d’arreu del món que no es van voler perdre aquesta celebració que va acabar al cap de 2 hores… per tornar a recomençar durant gairebé tres quarts d’hora més per a un públic que, amb fervor, ho va aplaudir tot.

La Pegatina fa 20 anys que volta pels escenaris de tot el món. I, veient el públic que va assistir al seu concert (de totes les edats!), en pot tenir per 20, 30, 40… anys més.

Per molts anys, La Pegatina! 🙂

Nicolas Larruy El teatre m’agrada des de què tinc memòria. De ben petita ja anava a veure el Cicle de Teatre per a Nens i Nenes de Cavall Fort, al Romea… i ja no he deixat de gaudir del teatre. Per a mi, el teatre és salut, és felicitat… és vida! Actualment, a més de col·laborar a Espectáculos BCN, i de dedicar temps al teatre amateur, faig de jurat a la Mostra de Teatre del Raval i al Concurs de Teatre del Foment Martinenc; també col·laboro a Ràdio Montornés. El meu Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *