Cosmètica de l’enemic – Sala Muntaner

Nuestra opinión

Imagina’t que estàs a un aeroport i, de sobte, apareix un home amb moltes ganes de parlar. Al principi, intentaràs ser amable però, després, donada la insistència de l’home, li prestaràs més atenció, total, estàs a l’aeroport i el teu avió encara no ha de sortir. Ara imagina’t que aquest home casual que t’ha trobat a l’aeroport comença a explicar-te un secret, un secret molt i molt íntim, un secret, inclús, delictiu.

Això és el que li passa al protagonista de Cosmètica de l’enemic, una peça teatral basada en l’obra d’Amelie Nothom i que torna aquesta temporada a la Sala Muntaner després d’haver triomfat la temporada passada.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=6eTOHP68Sbc&w=560&h=315]

Cosmètica de l’enemic és, fidel a l’estil de l’autora d’èxits com Higiene de l’assassí i Estupor i tremolors, un relat àgil que presenta un joc a dues veus que s’oposen, s’encreuen i, finalment, es confonen. La novel·la es va convertir en el gran esdeveniment de la rentrée francesa de 2001, esgotant 150.000 exemplars en la primera setmana.

espectaculosBCN

Elia Tabuenca

Elia Tabuenca, filóloga hispánica y periodista digital especializada en cultura y viajes. Lleva más de 8 años dedicada al sector y es una apasionada del teatro, de la literatura, de la música y de los viajes por todo el mundo. Ver mi Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *