Cosmètica de l’enemic – Sala Muntaner

Imagina’t que estàs a un aeroport i, de sobte, apareix un home amb moltes ganes de parlar. Al principi, intentaràs ser amable però, després, donada la insistència de l’home, li prestaràs més atenció, total, estàs a l’aeroport i el teu avió encara no ha de sortir. Ara imagina’t que aquest home casual que t’ha trobat a l’aeroport comença a explicar-te un secret, un secret molt i molt íntim, un secret, inclús, delictiu.

Això és el que li passa al protagonista de Cosmètica de l’enemic, una peça teatral basada en l’obra d’Amelie Nothom i que torna aquesta temporada a la Sala Muntaner després d’haver triomfat la temporada passada.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=6eTOHP68Sbc&w=560&h=315]

Cosmètica de l’enemic és, fidel a l’estil de l’autora d’èxits com Higiene de l’assassí i Estupor i tremolors, un relat àgil que presenta un joc a dues veus que s’oposen, s’encreuen i, finalment, es confonen. La novel·la es va convertir en el gran esdeveniment de la rentrée francesa de 2001, esgotant 150.000 exemplars en la primera setmana.

espectaculosBCN

Resdacción de EspectáculosBCN

Somos una web de referencia cultural en Barcelona. Desde hace 10 años que nos juntamos un grupo de barcelonesas con ganas de compartir nuestra pasión por el teatro, por la música, por la literatura y por los planes más importantes de nuestra ciudad.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *