Crítica: A la burgesa – Musicals Barcelona

Nuestra opinión

Crítica de: Janna Ayesa

Nota: 8 sobre 10

A la burgesa és el musical que actualment s’està representant al Teatre Akadèmia de Barcelona. Es tracta d’un musical de petit format creat per David Pintó i Dani Campos basat en un text d’Arthur Schnitzler.

El musical “A la burgesa és una comèdia musical d’època molt fresca i divertida, que recorda a l’opereta (una opereta és un gènere de tema lleuger i més curt que una òpera). Aquesta parla de l’amor i del desamor en un to molt distès. El musical explica la història de dos burgesos que avorrits de la seva còmode vida, decideixen jugar a ser pobres per poder trobar algú amb qui tenir un affair. El joc i l’atzar farà que s’acabin trobant i enamorant.

Amb un argument proper i un text molt ben trobat dintre de la seva simplicitat, “A la burgesa” et transporta durant una estona al segle XIX i et fa gaudir i passar-ho bé parlant d’un tema que tots coneixem; l’amor.

burgesa akademia

Els dos actors que interpreten els papers dels burgesos (Albert Mora i Laia Piró), s’entreguen i broden els seus papers amb molta comicitat per fer l’argument totalment creïble i molt divertit. A la burgesa és un musical divertit, esbojarrat i amb un to molt primaveral.

Si de per sí l’argument i la interpretació dels actors ja és bona, el fet de posar-hi música només fa que millorar-ho, ja que les cançons d’aquest musical també fresques i amb una lletra molt sorprenent. La musica és en directe, amb dos músics (violí i piano) en escena que també interactuen durant l’obra. Els actors a més d’interpretar molt bé el seu paper, també són molt bons cantants, destacant positivament tan si canten a duet o per separat.

  • POSITIU: La sala on es representa és molt adequada pel fet que és un musical de petit format i que ha de ser molt proper al públic. La duració també és molt bona, ja que no és gens llarga.
  • RECOMANABLE PERQUÈ és un musical ideal per a passar una bona estona, i està interpretat per bons actors acompanyats d’una música molt divertida.

Reserva entrades per A la burgesa al Teatre Akadèmia

Belleza y relax

Elia Tabuenca

Elia Tabuenca, filóloga hispánica y periodista digital especializada en cultura y viajes. Lleva más de 8 años dedicada al sector y es una apasionada del teatro, de la literatura, de la música y de los viajes por todo el mundo. Ver mi Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *