Crítica: Absurds i singulars

Crítica de Janna Ayesa

Nota: 6.5 sobre 10

Consulta aquí nuestra selección de teatro en Barcelona

Dijous dia 10 de desembre el Teatre Borràs va estrenar la comèdia Absurds i Singulars. Un espectacle que es basa en tres parelles i les seves cuines.  Amb actors com Eduard Farelo, Maria Lanau, Marta Millà, Pere Ponce, Toni Sevilla i Lluisa Mallol.

Una comèdia de Barcelona centrada en l’humor gairebé absurd de les vides dels personatges, on es creen constantment situacions absurdes i singulars. L’obra està ambientada als anys 70 amb la voluntat de l’autor de mostrar el pitjor de l’ésser humà, la mirada més crua a través de la comèdia.

L’obra de teatre Absurds i singulars està organitzada en tres parts i en cada una d’aquestes es parla d’una de les tres parelles que apareixen i la seva casa. En cada una d’aquestes situacions, surten a la llum els draps bruts de cada una de les parelles i la seva relació.

En general és una obra amb moments divertits i inesperats però amb força escenes una mica massa llargues i lentes; de fet, l’obra està una mica descompensada pel que fa a l’humor, ja que la part més divertida de l’obra és la segona. Això sí: un dels moments més divertits és quan els personatges ballen com si fossin en una pista de ball amb una música molt encertada, un ball i una posada en escena molt divertida.

Pel que fa als actors destacaria les actuacions d’Eduard Farelo i Toni Sevilla, i l’actriu Marta Millà.


 

Resdacción de EspectáculosBCN

Somos una web de referencia cultural en Barcelona. Desde hace 10 años que nos juntamos un grupo de barcelonesas con ganas de compartir nuestra pasión por el teatro, por la música, por la literatura y por los planes más importantes de nuestra ciudad.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *