Crítica: Absurds i singulars

Nuestra opinión

Crítica de Janna Ayesa

Nota: 6.5 sobre 10

Consulta aquí nuestra selección de teatro en Barcelona

Dijous dia 10 de desembre el Teatre Borràs va estrenar la comèdia Absurds i Singulars. Un espectacle que es basa en tres parelles i les seves cuines.  Amb actors com Eduard Farelo, Maria Lanau, Marta Millà, Pere Ponce, Toni Sevilla i Lluisa Mallol.

Una comèdia de Barcelona centrada en l’humor gairebé absurd de les vides dels personatges, on es creen constantment situacions absurdes i singulars. L’obra està ambientada als anys 70 amb la voluntat de l’autor de mostrar el pitjor de l’ésser humà, la mirada més crua a través de la comèdia.

L’obra de teatre Absurds i singulars està organitzada en tres parts i en cada una d’aquestes es parla d’una de les tres parelles que apareixen i la seva casa. En cada una d’aquestes situacions, surten a la llum els draps bruts de cada una de les parelles i la seva relació.

En general és una obra amb moments divertits i inesperats però amb força escenes una mica massa llargues i lentes; de fet, l’obra està una mica descompensada pel que fa a l’humor, ja que la part més divertida de l’obra és la segona. Això sí: un dels moments més divertits és quan els personatges ballen com si fossin en una pista de ball amb una música molt encertada, un ball i una posada en escena molt divertida.

Pel que fa als actors destacaria les actuacions d’Eduard Farelo i Toni Sevilla, i l’actriu Marta Millà.


 

Elia Tabuenca

Elia Tabuenca, filóloga hispánica y periodista digital especializada en cultura y viajes. Lleva más de 8 años dedicada al sector y es una apasionada del teatro, de la literatura, de la música y de los viajes por todo el mundo. Ver mi Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *