Crítica: Brodas Bros – Concierto Concepto

BRODAS BROS va presentar dissabte dia 5 d’Agost, dins del Festival Mas i Mas, el seu espectacle Concierto Concepto. Un espectacle molt complet on hi ha barrejats diferents estils de dansa i disciplines vàries.

El grup BRODAS BROS format el 2011 per 2 germanes i 2 germans de Sabadell, tenen un talent infinit per la dansa urbana i el Hip hop. Han viatjat per gairebé tot el món amb la seva gira internacional d’espectacles de Hip hop amb un gran èxit.

Concierto Concepto és un espectacle format per 6 ballarins i 2 músics ple d’energia, bon rotllo i molt d’espectacle. És un espectacle on hi apareixen diferents estils de dansa urbana com ara el hip hop, break, lock, el house o l’acrobàcia, barrejat amb l’humor i els gags, a l’estil Tricicle, de Joan Gràcia, el percussionista de l’espectacle. També hi podem trobar un flautista que fa beatbox i un saxofonista, tot acompanyat d’una mica de rap improvisat.

Brodas Bros és espectacle, creativitat, perfecció, compenetració, humor, talent, polivalència i molta passió. Transmeten intensitat, energia, positivisme, color, llum i sorpresa. Els constants canvis de vestuari durant l’espectacle són increïbles. Cal destacar el bon gust per vestir que tenen els ballarins i també per entonar dins dels números de l’espectacle.

Brodas Bros també dóna molta importància a la música i a les projeccions en vídeo que sovint apareixen a l’espectacle com a suport visual.

Molt sorprenent el número de llums de colors a la roba que claven a la perfecció i a l’uníson amb la música. Es nota que hi ha una compenetració entre els 4 germans única i també molt bon rollo.

Podríem dir que «Concierto Concepto» és un espectacle diferent, molt complet i que s’ha de veure perquè és únic i molt sorprenent, transmet molt bon rollo i aporta una gran dosi d’energia i positivisme.

Janna Ayesa

Janna Ayesa es actriz de teatro musical de Barcelona. Experta en el mundo de los musicales, colabora con Espectáculos BCN acudiendo a obras de teatro musicales y comedias.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *