Crítica: Catch Boom Punch

Crítica de Janna Ayesa

Nota: 8,5

Consulta aquí la nostra selecció de teatre a Barcelona

Ja d’entrada el nom d’aquest espectacle de Barcelona té un nom molt atrevit: Catch Boom Punch.

L’espectacle és també d’improvisació, i de la mateixa companyia IMPROBARCELONA, creadors de Societe Improvise. Aquest muntatge es conforma a partir d’un presentador molt peculiar que condueix l’espectacle i una assafata molt divertida que l’ajuda, i fa participar al públic d’una manera molt divertida.

L’espectacle Catch Boom Punch es basa en la creació de diferents personatges que cada un dels improvisadors ha creat i interpreta. Tan la manera d’actuar com el vestuari tenen sempre a veure amb el personatge escollit i la veritat és que tots dos aspectes estan força treballats. A partir d’aquesta premisa i de les frases que els espectadors han escrit a l’entrada de l’obra, es crea una competició entre dos personatges que improvisen a partir de jocs que el presentador de l’espectacle proposa i han de crear escenes i situacions basant-se en el que s’ha escrit.

És un espectacle divertit, inesperat i que et fa passar una bona estona amb l’únic objectiu que té que és l’entreteniment.


Resdacción de EspectáculosBCN

Somos una web de referencia cultural en Barcelona. Desde hace 10 años que nos juntamos un grupo de barcelonesas con ganas de compartir nuestra pasión por el teatro, por la música, por la literatura y por los planes más importantes de nuestra ciudad.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *