Crítica: Catch Boom Punch

Nuestra opinión

Crítica de Janna Ayesa

Nota: 8,5

Consulta aquí la nostra selecció de teatre a Barcelona

Ja d’entrada el nom d’aquest espectacle de Barcelona té un nom molt atrevit: Catch Boom Punch.

L’espectacle és també d’improvisació, i de la mateixa companyia IMPROBARCELONA, creadors de Societe Improvise. Aquest muntatge es conforma a partir d’un presentador molt peculiar que condueix l’espectacle i una assafata molt divertida que l’ajuda, i fa participar al públic d’una manera molt divertida.

L’espectacle Catch Boom Punch es basa en la creació de diferents personatges que cada un dels improvisadors ha creat i interpreta. Tan la manera d’actuar com el vestuari tenen sempre a veure amb el personatge escollit i la veritat és que tots dos aspectes estan força treballats. A partir d’aquesta premisa i de les frases que els espectadors han escrit a l’entrada de l’obra, es crea una competició entre dos personatges que improvisen a partir de jocs que el presentador de l’espectacle proposa i han de crear escenes i situacions basant-se en el que s’ha escrit.

És un espectacle divertit, inesperat i que et fa passar una bona estona amb l’únic objectiu que té que és l’entreteniment.


Elia Tabuenca

Elia Tabuenca, filóloga hispánica y periodista digital especializada en cultura y viajes. Lleva más de 8 años dedicada al sector y es una apasionada del teatro, de la literatura, de la música y de los viajes por todo el mundo. Ver mi Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *