Crítica: Dies normals – Musicals Barcelona

Nuestra opinión

Crítica de Janna Ayesa

Nota: 9 sobre 10

Dies Normals és l’espectacle musical que aquest agost s’ha estrenat al teatre Versus de Barcelona. Aquesta és la versió en català del musical Ordinary Days d’Adam Gwon que es va estrenar el 2008 a l’Off West End de Broadway. Aquesta està dirigida per Ferran Guiu i protagonitzada per Gràcia Fernández, Victor Gomez, Xavi Duch i Marta Capel.

Si t’agraden els musicals, també et recomanem que vagis a veure Un musical innominable 

Aquest musical de Barcelona ens trasllada a Nova York i explica la història de les vides ordinàries de quatre personatges. La Deb i en Warren que es troben casualment per una equivocació, i la Claire i en Jason, una parella amb alguns problemes.

El musical Dies Normals crea el perfecte equilibri entre el drama i la comèdia, l’humor i l’emoció. Amb una música en directe i molt integrada dins la història: potent i divertida, però a l’hora també molt emotiva i reflexiva.

Per una banda l’energia, les ganes i la bogeria de la Deb i en Warren, amb una interpretació còmica i extraordinària dels actors Lourdes Fabrés i Albert Bolea (els actors que ho feien el dia que hi vaig anar). I per l’altra, l’emoció, la sensibilitat i la realitat que transmeten els altres dos personatges, la Claire i en Jason. També amb una interpretació emocionant, sensible i molt profunda de Maria Santallusia i Victor Gómez. Una combinació perfecta.

La mirada que fa aquest musical a la vida i les relacions humanes, fa reflexionar i pensar en la manera com ens relacionem, els petits problemes que es transformen en grans drames, com en una mateixa ciutat poden existir relacions tan diferents però alhora connectades, i també, com per una simple casualitat podem conèixer una persona que pot ser clau a la nostra vida.

  • A destacar: la gran interpretació i potència vocal de l’actriu Lourdes Fabrés en el paper de Deb. I la comicitat tan especial de l’actor Albert Bolea en el paper de Warren.

Un musical de Barcelona molt recomanable d’anar a veure. Fins el 27 de setembre.

Elia Tabuenca

Elia Tabuenca, filóloga hispánica y periodista digital especializada en cultura y viajes. Lleva más de 8 años dedicada al sector y es una apasionada del teatro, de la literatura, de la música y de los viajes por todo el mundo. Ver mi Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *