Crítica: Dones com jo – T de Teatre

La normalitat es torna teatre amb «Dones com jo«. És molt difícil aconseguir la naturalitat al teatre. Normalment, les companyies tendeixen a exagerar una mica la interpretació a l’hora de pujar sobre un teatre. Una cosa que ens sembla molt normal donada la falta d’escenografia d’un escenari.

Però llavors anem a veure a les noies de T de Teatre, les anem a veure i veiem que la naturalitat no s’ha de buscar per enlloc, la naturalitat està o no està. I a «Dones com jo» hi és, i molt!

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=fF-NB67pOlE]

Quatre noies. Quatre amigues. Quatre vides. I molts somnis. Amb «Dones com jo» se’ns introdueix en una història entre quotidiana i extraordinària, una història que ben bé li pot haver passat a algú o ben bé és impossible que li passi. De tant normal que és sembla impossible. I viceversa. O potser és que ens trobem davant d’una història estrafalària però interpretada d’una manera tan natural que sembla que sigui, fins i tot, possible. Sí, deu ser això…

DonesComJoTdeTeatre

Sigui real o no sigui real, a «Dones com jo» el públic s’ho passa realment genial. Les quatre actrius aconsegueixen fer-nos riure i fer-nos emocionar per parts iguals. La complicitat que hi ha entre elles brilla sobre l’escenari que s’omple de somnis, s’omple d’idees esbojarrades i s’omple de ganes de viure. Perquè, per molt que el temps vagi passant i sembla que tot es vagi torçant, a vegades està bé, molt bé, deixar sortir a aquella nena trapella que tothom tenim a dins.

Les «Dones com jo» són totes aquelles dones que van assistir al Teatre Condal i que després van sortir d’allà amb un enorme somriure i unes enormes ganes de viure.

espectaculosBCN

Resdacción de EspectáculosBCN

Somos una web de referencia cultural en Barcelona. Desde hace 10 años que nos juntamos un grupo de barcelonesas con ganas de compartir nuestra pasión por el teatro, por la música, por la literatura y por los planes más importantes de nuestra ciudad.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *