Crítica: La Sireneta, el Musical

Crítica: La Sireneta, el Musical

Valoració: 5 de 10

La Sireneta, el Musical és un espectacle familiar que ens ofereix el Teatre Gaudí de Barcelona produït pel Magatzem d’Ars. L’obra és una adaptació del clàssic de Walt Disney conegut per grans i petits.

Mgatzem d’Ars, però, fa una versió per els més petits de la casa un xic massa fosca, tant en la il.luminació com en l’èmfasi a la part trista i cruel de la història, difícil d’aguantar per a les criatures.

La Sireneta, un musical infantil al Teatre Gaudí

Els actors i actrius estan en registres diferents i falta la mà del director per harmonitzar-los i treballar més alguns dels personatges. A part, alguns d’ells són bàsicament actors i els falta millorar en cant. Ressalta l’actriu Cristina Ramírez, que fa de d’Ariel, per la seva excel·lent interpretació i cant.

Pel que fa a la part tècnica, hi ha algun fallo de so i les lletres de les cançons no s’entenen massa. La sensació de tot plegat és que s’ha treballat a diferents nivells i per parts, però no s’ha aconseguit la producció desitjada. En conjunt, però, l’espectacle es salva perquè la història acaba bé i als petits els agrada.


Crítica: La Sireneta, el Musical

Julia Faneca

oy una apasionada de las Artes Escénicas desde que nací, debido a que mi padre es actor. He tenido el privilegio de estar entre bambalinas y de público desde bien pequeña. Además, me han hecho descubrir la fuerza que tienen como herramienta para transformar la sociedad en un mundo mejor, su fuerza artística y creativa, y su grandeza para crear espíritu crítico y para educar en mayúsculas. Todo esto me hizo profesionalizarme en Arte Dramático, Comedia Musical y Danza.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *