Crítica: Mamma mia en Poblenou – Musicales BCN

Nuestra opinión

Crítica de Nicolàs Larruy

Nota: 9 sobre 10

És una cosa sabuda que el teatre català té una base de qualitat. Que molts actors que ara triomfen en els escenaris han sortit de teatres amateurs, i que allà van trobar la seva passió. Doncs passió i energia és el que es desprén de l’espectacle Mamma Mia que es representa a Centre Moral i Cultural del Poblenou. Passió, energia i moltíssima qualitat.

Una gran interpretació, tant en la part d’actuació com en la part musical. Uns actors que canten, ballen i actuen, i ho donen tot sobre l’escenari. Malgrat tenir un públc que aplaudia tot el que es feia, ningú no es va acomodar ni abaixar la guàrdia i mantenen un altíssim nivell de qualitat. Uns cors que acompanyen, fan música de fons, ballen… i que omplen un escenari no massa gran amb una seixantena de persones que, malgrat ser tanta gent, sempre es veuen ben col·locats, sense destorbar ni destorbar-se.

mamma mia poblenou

Una escenografia molt ben feta que, amb l’ajuda d’una pantalla amb imatges, es va convertint en els diferents escenaris de l’obra. Vestuari, perruqueria i maquillatge a l’alçada de tot l’espectacle. Una direcció musical esplèndida. Una direcció d’actors que mereix tots els aplaudiments. L’adaptació musical és molt bona, i la traducció del text i de les cançons és impecable.

Tenint en compte que els actors són tots amateurs, que ningú no cobra per actuar i, més aviat,sacrifica moltes hores per dedicar-les a assajos i compabilitzar-los amb la seva feina habitual, ens hem de treure el barret. Seran aficionats, però son uns GRANS professionals.

Només queden dues funcions, els dies 23 i 24 de maig. Voleu passar una bona estona, gaudint d’un espectacle amb moltíssima qualitat? Doncs aneu a veure Mamma Mia al CMC del Poblenou. Sortireu ballant!

Elia Tabuenca

Elia Tabuenca, filóloga hispánica y periodista digital especializada en cultura y viajes. Lleva más de 8 años dedicada al sector y es una apasionada del teatro, de la literatura, de la música y de los viajes por todo el mundo. Ver mi Linkedin

Un comentario:

  1. Pingback: Mamma Mía, darreres funcions al Centre Moral del Poblenou | Amoncomunicacio's Blog

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *