Crítica: Mamma mia en Poblenou – Musicales BCN

Crítica de Nicolàs Larruy

Nota: 9 sobre 10

És una cosa sabuda que el teatre català té una base de qualitat. Que molts actors que ara triomfen en els escenaris han sortit de teatres amateurs, i que allà van trobar la seva passió. Doncs passió i energia és el que es desprén de l’espectacle Mamma Mia que es representa a Centre Moral i Cultural del Poblenou. Passió, energia i moltíssima qualitat.

Una gran interpretació, tant en la part d’actuació com en la part musical. Uns actors que canten, ballen i actuen, i ho donen tot sobre l’escenari. Malgrat tenir un públc que aplaudia tot el que es feia, ningú no es va acomodar ni abaixar la guàrdia i mantenen un altíssim nivell de qualitat. Uns cors que acompanyen, fan música de fons, ballen… i que omplen un escenari no massa gran amb una seixantena de persones que, malgrat ser tanta gent, sempre es veuen ben col·locats, sense destorbar ni destorbar-se.

mamma mia poblenou

Una escenografia molt ben feta que, amb l’ajuda d’una pantalla amb imatges, es va convertint en els diferents escenaris de l’obra. Vestuari, perruqueria i maquillatge a l’alçada de tot l’espectacle. Una direcció musical esplèndida. Una direcció d’actors que mereix tots els aplaudiments. L’adaptació musical és molt bona, i la traducció del text i de les cançons és impecable.

Tenint en compte que els actors són tots amateurs, que ningú no cobra per actuar i, més aviat,sacrifica moltes hores per dedicar-les a assajos i compabilitzar-los amb la seva feina habitual, ens hem de treure el barret. Seran aficionats, però son uns GRANS professionals.

Només queden dues funcions, els dies 23 i 24 de maig. Voleu passar una bona estona, gaudint d’un espectacle amb moltíssima qualitat? Doncs aneu a veure Mamma Mia al CMC del Poblenou. Sortireu ballant!

Resdacción de EspectáculosBCN

Somos una web de referencia cultural en Barcelona. Desde hace 10 años que nos juntamos un grupo de barcelonesas con ganas de compartir nuestra pasión por el teatro, por la música, por la literatura y por los planes más importantes de nuestra ciudad.

Un comentario:

  1. Pingback: Mamma Mía, darreres funcions al Centre Moral del Poblenou | Amoncomunicacio's Blog

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *